Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1450 skatījumi

ja preteja puse norekinas ar zaktu akontu, no manis var piedzit naudu, kas ir parskaitita man un esmu to iznjemis ara no paypal konta ?

Bizness un finanses » Cits

Velos pardot masinu uz arzemeem, bet ir dzirdeets, ka norekjinas ar zagtiem paypal kontiem, taadeejaadi kameer nauda veel kontaa to paarskaita atpakalj. Rezultaataa var palikt bez masinas un naudas. Gribetu zinaat, kaa ir ja masinu atdodu tikai tad kad naudu esmu iznemis no konta un pat ja konts ir bijis zagts no manis var pieprasiit atpakalj naudu, pat ja esmu to izterejis ?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

es domāju, ka durvis nav zaļas un suns ir koks :)

pirms 13 gadiem  

Mārtiņš Daugins, pirms 13 gadiem :

neeeeee, durvis ir suns, zaljas ir koks!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars Drieka

-1360

 
> TAGAT ARI TU VARI PANEMT KREDITU BEZ PROCENTIEM JA TE PAT IR KREDITSAISTIBAS ,TEV ATLIEK TIKAI PIEREDISTRETIES UN GAIDIT KONTA NAUDINU >

http://kaspars240288.1w.lv/37-sms-kredit/

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aldis Dzenovskis

+2380

 
Šis ir viens no krāpšanas shēmu modeļiem. Ja nevēlies liekas problēmas un skaidrošanos, labāk izmanto šādu tirdzniecības mehānismu. 95% nedrošs.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown™

+5089

 
Kā var naudu kas nav kontā pārskaitīt atpakaļ...Vai nu tā tur ir vai nav.Kad pircējs ir samaksājis un nauda tev parādās uz paypal konta,tālāk to vari pārskaitīt uz savu bankas kontu.Tad arī sāc kaut ko darīt tālāk....

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
drīzāk jau Tu aizsūtīsi mašīnu uz ārzemēm un nekādu naudu nedabūsi. Bet ja Tev pēc sludinājuma ievietošanas atrakstija no kāda ārzemju e-pasta un piedāvā kosmiski lielu summu par Tavu mašīnu, tad zini, ka tas 100% ir uzmetiens. Tālākā sekas būs tādas - Tu nosūti savus datus pircējam, tas atsūta atpakaļ kautkādu kreisu kontu un saka, ka dokumentu sakārtošanai vajag lai Tu iemaksā pāris simtus vai pat tūkstošus, kurus viņš noteikti tev atmaksās atpakaļ kopā ar maksu par mašīnu (fotoaparātu, tv vai jebko citu ko Tu tirgo). Nu un ja Tu viņam ieskaiti naudu, tad ar to arī darījums beidzas. Tu pakās piķi, bet pircējam visi gali ūdenī.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.