Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1665 skatījumi

no kā sākās krīze ?

Bizness un finanses » Cits

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Ja no tuvāk aptveramā laika, tad no vairāku milzīgu ASV finanšu kompāniju kraha 2008. gada septembrī. Tālāk pa ķēdi apkārt pasaulei.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pamatā no tā, ka cilvēki sāka dzīvot pāri saviem līdzekļiem, bija pieejama ļoti daudz un lēta kredītu nauda (mūsu gadījumā caur zviedru bankām) un no tā, ka nesakārtotu likumu dēļ bija iespējamas ātras un vieglas nekustamā īpašuma spekulācijas, kas mākslīgi tam pacēla cenu un vienā brīdī tas mākslīgi uzpūstais kāršu namiņš sabruka...

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
Ne jau valstu valdības veido pasaules attīstību, bet gan masoni, kuri kontrolē valstu spices. Pie kuras pieder arī Freiberga, Šķēle, utt. Masonu loža arī ir krīzes izraisītāja. Masonu mērķi? Radīt elitāru cilvēku kopumu. Pārējie - vergi. Strādā bezmaz par uzturu. Iedziļinies pašreizējā situācijā, un atvērsies acis, ja līdz šim bijušas ciet. Pie reizes pameklē tās pašas Freibergas izteikumus. Atradīsi daudz ko interesantu.

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

To, ko rakstīju, apzinos. Un liels lūgums komentāros oponentiem atstāt pamatojumu. Un pie reizes atbildēt uz jautājumu - kāpēc jaunais budžets kā vienmēr visu veļ uz sabiedrības zemākiem slāņiem, apejot eliti? Bez diktāta no augšas tas nenotiktu, droši. Un kas var diktēt Saemai noteikumus tādā gadījumā?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 13 gadiem :

Nu sava taisnība tur ir...Un nevajag nemaz masonus un tamlīdzīgus slēptos aisbergus,piemēram tas pats Vatikāns,kam bija,ir,un būs vara pār visu.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Masoni, vēl citplanētieši, kas ar viņiem sadarbojas un ir jau ceturtdaļa no visiem Zemes iedzīvotājiem. Un vēl izrādās, mēs visi esam Matriksā.

Sarkasmu pie malas, negribu strikti apgāzt tavu domu. Man tikai nepatīk, ka to visu uztaisa par tādu mūsdienīgu teiku, ar neskaitāmiem noslēpumainības plīvuriem.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

sorry, Uldi, ticība zaļajiem cilvēciņiem minimāla, bet masoni ir reāli. Tāpat kā Rozenkreiceri. Starp citu, papētīt viņu statūtus ir patiešām interesanti. Iesaku. Pie masoniem gan netieku tuvumā. Žēl. Pārāk nokonspirēti šie "brīvmūrnieki".

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

No galvas!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

No zatlerA.

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.