Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1838 skatījumi

par ebay

Bizness un finanses » Cits

gribētos dzirdēt juusu domas par ebay.
vai tas ir drošs?
vai ir bijušas kādas problēmas?
Vai ir viegli pasuutiit produktus no turienes?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Par nodokliem nebaidies, jo parasti pardeveji liek gift un rekinu neliek ieksa pakaa. Pat ja vajadzes maksat PVN pasta nodala, tapat prece bus letaka neka Latvija. No Eiropas prece atnaks nedelas laika, no parejam valstim 2-3 nedelas. Ne visi pardeveji izsuta preci nakama diena, tapec izlasi pec cik dienam pardevejs izsutis preci.

Neiesaku pirkt no Kinas tadu elektroniku kaa datori, telefoni. Ja pirksi Kinaa razhoto fotoaparatu tam bus nelieli minusi - lai iznemtu atminas karti vajadzes nemt paliga knaibles, ierakstot video bus troksni. Kaut tai pashaa laika attela kvalitate bus lieliska.

Iesaku apmeklet http://www.draugiem.lv/group/16022861/ebay-international/

pirms 13 gadiem  

ٿ Kristiāna Amoliņa ٿ, pirms 13 gadiem :

Liels paldies :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Jā,Jā,Jā :)Jāsaprot, ka Ebay nav pārdevējs, bet tā ir pirkšanas-pārdošanas lapa, kur preces piedāvā pārdevēji no visas pasaules. Tāpēc pirmkārt skaties izsūtīšanas valsti, un ņem vērā, ka pasūtot no ārpus Eiropas savienības valstīm būs jāmaksā PVN, ja sūtījuma vērtība pārsniedz 10EUR, un arī muitas nodoklis, ja vertība pārsniedz 150EUR (pievilcīga cena var vairs nešķist tik pievilcīga). Tālāk, skaties vai vispār piegādā uz LV. Noteikti KĀRTĪGI izlasi preces aprakstu, vai prece ir jauna, lietota, visas nianses, lai nav brīnumi, ka ieraugi superīgu cenu un uzrakstu "Pārdod IPhone...", bet neizlasi, ka rindiņu tālāk rakstīts "...orģinālo iepakojumu". Pie reizes skaties arī pārdevēja reitingu un pārdotu preču skaitu. Un atceries, ka par katru nopirkto preci tev jāstāj vērtējums. Ja prece netiek saņemta, vai neatbilst apraksta, noteiktā laikā vajag kontaktēties ar pārdevēju un risināt problēmu, ja neizdodas jāizsniedz "lieta" pašam Ebay. Parasti pārdevēji ir atsaucīgi, jo ...

pirms 13 gadiem  

JanKa, pirms 13 gadiem :

... nevēlas saņemt negatīvu vērtējumu.
Jāsaprot, ka piegādi nenedrošina ne Ebay, ne pārdevējs, tāpēc vainot viņus par to, ka UK lidostā strādā zagļi, vai mūsu pašu pastā kāds iebaž ko kabatā nevar.

JanKa, pirms 13 gadiem :

Pirms iepirkšanās ieteiktu palasīt "customer support" - savu pienākumu un tiesību pārzināšana nekad nenāk par sliktu.
Kā arī varu ieteik http://ebayforums.lv/ - jautājumi,atbildes, pieredze dzimtajā valodā.

ٿ Kristiāna Amoliņa ٿ, pirms 13 gadiem :

paldies, mani tas viss saak jau nedaudz iedroshinaat :)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Daudzmaz drošs, ja izvēlies pārbaudītus pārdevējus nevis ar 0 reputāciju.

Problēmas ir bijušas - sūtījumi mēdz pazust. Ja tā ir standartprece un apdrošināta problēmu nav. Ja pati gribi ekonomēt uz apdrošinājumu - pati vainīga. Ja prece unikāla - arī neko nevar darīt.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Iepērkos daudz un ja arii retu reizi esmu palicis bez preces vai arii ir kaads braakjis, tad vienmeer esmu dabujis naudu atpakalj...

pirms 13 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.