Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1443 skatījumi

Likums par darba devēja izturēsanos pret darba ņēmeju!

Bizness un finanses » Cits

Vai ir kāds likums, kas nosaka kādai jābūt darba devēja attieksmei-kā viņš izturas pret darba ņēmēju. Piemēram-ja darba devējs regulāri paceļ balsi un kliedz uz darba ņēmēju klientu klātbūtne vai citu darbinieku klātbūtnē! Līdzīgi kā ir ar skolotājiem un pedagoģisko attieksmi pret skolniekiem!

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Niks

+120909

 

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Attiecības starp darba devēju un darba ņēmēju regulē Darba likums. Visas problēmas un nesaskaņas ir risināmas sarunu ceļā, ja tas nav iespējams, jums ir tiesības uzteikt darba attiecības un meklēt citu darbu vai arī, ja attieksme pret jums ir pārkāpusi starp jums un darba devēju noslēgto līgumu vai Darba likumu vai kādu citu likumu, varat griezties tiesā. Darbadevēja izvēlētais vadības stils ir darba devēja kompetencē. Ir autoritatīvi darba devēji, ir draudzīgi, ja darba devēja autoritatīvais stils jums traucē, jāmeklē ir cits darbs. Tas ir saistīts ar cilvēka temperamentu un neko mainīt jūs nevarat. Ja darba devējs ir pieradis un uzskata to par efektīvu komunikāciju uzņēmuma mērķu sasniegšanā - kliegt uz saviem darbiniekiem, tad tā tas arī būs, pārliecināt par pretējo jūs darba devēju nevarēsiet, tikai radīsiet konfliktu un būsiet spiesta darba attiecības pārtraukt.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.