Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1208 skatījumi

Sveiki,velejos pajauta vai ir nepilgadigam atrast patstavigu darbu Riga?

Bizness un finanses » Cits

Gribeju pajatat vai nepilgadiga persona ar pamatizglitibu var atrast kkur Riga darbu.. Ja zinat kadas vietinas,varetu ludzu ieteikt,un ja ir iespejams kaut kur Kengaraga vai ta apkertne.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nepilngadīgos neviens neņem darbā ja neskaita paziņas, un tas tikai tāpēc ka neviens darba devējs nevēlas uzņemties atbildību par to kas ar viņu notiek darbā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar pamatskolas izglītību un bez nekādas darba pieredzes darbu Rīgā neatradīs pat pilngadīga persona. Nepieciešama ir vismaz vidējā vai profesionālā izglītība, ja mācīties tik ļoti nepatīk, dodieties uz kādu arodskolu un iegūstiet vismaz kādu profesiju, kaut vai bez vidējās izglītības. Ar pamatskolas izglītību jūs varat strādāt tikai pie kāda saimnieka par kalponi, ravēt kartupeļus, barot cūkas un tīrīt kūti. Šobrīd pat pārdevējām tiek prasīta vidējā izglītība.

pirms 12 gadiem  

Stiivs, pirms 12 gadiem :

Ja ir paziņas, draugi tad jau var atrast darbu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
tirgot saldējumu, slaucīt skaidas galdniecībā vai veikaliem mazgāt logus var arī nepilngadīgais. Meklē ss.lv vai apstaigā tuvākos uzņēmumus.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.