Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Unknown Man

+2218

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1329 skatījumi

Ko ārzemnieks var iesākt ar manu Vardu Uzvārdu, adresi, e-pasu un telefona numuru? Šķiet ka būs man izmānijis.

Bizness un finanses » Cits

Ferdinand Malapit no filipīnām piedāvāja man darbu no mājām saistībā ar telekomunikācijām testēt latvijā Latvijas Mobilais Telefons (LMT GSM), SIA Bite Latvija (Bite Latvija), TELE2 Sim kartes. Teica ka atsūtīs uz māju IVR iekārtu. Bet kad iedevu savus datus, tā viņš pēc dažām stundām darbu atcēla. Kroplis tāds. Viņam bija no daudzām valstīm vajadzīgi tie sim kartes testētāji. 199 gabali bija pieteikušies. Un reku viņš teica ka varot apskatīt web lapu: www.telco214.com username: econet password: Ferdinand Malapit no filipīnām piedāvāja man darbu no mājām saistībā ar telekomunikācijām testēt latvijā Latvijas Mobilais Telefons (LMT GSM), SIA Bite Latvija (Bite Latvija), TELE2 Sim kartes. Teica ka atsūtīs uz māju IVR iekārtu. Bet kad iedevu savus datus, tā viņš pēc dažām stundām darbu atcēla. Kroplis tāds. Viņam bija no daudzām valstīm vajadzīgi tie sim kartes testētāji. 199 gabali bija pieteikušies. Un reku viņš teica ka varot apskatīt web lapu: www.telco214.com username: econet password: mike

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Ar vārdu uzvārdu, telefona numuru un e-pasta adresi neko iesākt nevar. Internets ir pilns ar šādiem datiem, ieskaitot vēl arī bankas rekvizītus, kas tiek norādīti praktiski jebkuras personas mājaslapā, kas piedāvā kādus pakalpojumus. Ja vien neesat sniedzis vēl kādus datus, piemēram, savus bankas konta datus, vai ievadījis kaut kur tādu pašu adresi, kā savam e-pastam, tad nav ko satraukties.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Piemānīja. Ko iesāks ar taviem datiem, uzzināsi pēc laika.

pirms 12 gadiem  

Unknown Man, pirms 12 gadiem :

jā tad redzēs kādus mēslus man tagad sataisīs. Un nez kāpēc man pēdējā laikā rakstot jautājumu tas apakšējais teksts automātiski dublējas?

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Pamēģini citu klaviatūru.

Niks, pirms 12 gadiem :

Neizslēdu kāda keylogger blakusefektu un tad tev ne tikai par epastu un telefona numuru vajadzētu sākt uztraukties..

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.