Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jēkabs Drēska

+149

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1789 skatījumi

Galdniecība ar ražošanu un modernām tehnoloģijām.

Bizness un finanses » Cits

Meklēju kokapstrādes/galdniecības uzņēmumu, kurš varētu izgatavot urbju stendu/paliktni (lielās tirāžās). Pilns ar mēbeļu ražotājiem, bet kādu kas pieņemtu nestandarta pasūtijumu, grūti atrast. Vai varat izpalīdzēt? Galdnieks Māris nederēs, vajadzīgs uzņēmums ar ražošanas iespējām.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Daļa firmu ,kam bija programējamas iekārtas ir bankrotējušas un palikuša samērā maz.
Ja man vajag mēbeļu detaļas ,ar vai bez urbumiem,pasūtu tās "Attēlā R" pie bijušās Rumbulas lidostas.Uztaisu rasējumu/ parasti Acad DWG formātā / un eju pasūtīt.Ja ir sarežģītas detaļas ,drošibas pēc pārliecinos ,ka konstruktors visu pareizi sapratis.Ir speciālas veidlapas ,kur jāieraksta detaļu izmēri,materiāls,skaits,urbumu skaits un tad tāmētājs sarēķina jūsu klātbūtnē izmaksas.Ja nav DWG rasējumu ,var iet arī ar rokas skicēm un izmēriem,bet tad pie izmaksām nāks klāt arī konstruktora pakalpojumi.
http://www.attelsr.lv/lv/detalu-izgatavosana/pasutijumu-veidlapas

No jautājuma nav saprotams kāds materiāls ir paredzēts urbju stenda izgatavošanai.Ja no masīva koka ,tad būs grūtāk atrast izgatavotāju.Ja no saplākšņa - jāiet runāt uz "Latvijas Finieri"
http://www.finieris.lv/lv/kontakti

pirms 12 gadiem  

Jēkabs Drēska, pirms 12 gadiem :

idejiski, izskatās šādi http://www.practicalmachinist.com/vb/attachments/f38/422d1198393630-source-drill-storage-boxes-drillrack2-.jpg

taisīts no masīvkoka, un forma būtu sarežģītāka, ar slīpumiem un specifiskiem frēzējumiem

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Domāju ,ka laminēts saplāksnis būs vēl labāks par masīvu koku.Izturīgāks.
Visticamāk koka detaļas jāpasūta pie viena izgatavotāja un metāla distanceri pie cita,ja neizdodas atrast ko līdzīgu gatavu.
Tekšu atklāti, ieraugot prototipa bildi ,man sažņaudzās poakrūtē ,jo saprotu ka atrast izgatavotāju nebūs viegli.
Kā jau minēju ,var aiziet uz Latvijas Finieri aprunāties.Viņiem ir gan piemērots materiāls,gan iekārtas ,bet kā tur ar tim slīpajiem urbumiem...varbūt jāliek uz slīpas pamatnes urbjot.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Lielā mērā viss atkarīgs no tā cik tūkstošus gab. vajag šos izstrādājumus.Ja tie būs 10 gabali - nespēsi samaksāt.Vai tas bildē gadījumā nav no metāla? Vai arī caurumiem ir metāla bukses.
Tad vēl jāatrod ,kur tagad ir burtu gravējamā mašina.VEF bija ,bet VEFa vairs nav.Ir vēl tāda firma VEF teretorijā "VEF telekom" kas ir diezgan noslēpumains uzņēmums ,jo varētu būt apkopojis šo un to no vecā VEFa iekārtām un vienu otru labu darboni arī.Esmu izmantojis kādreiz viņu pulverkrāsošanu.

Jēkabs Drēska, pirms 12 gadiem :

Kā jau minēju, matreāls vajadzīgais ir cēlkoks, tīri estētisku apsvērumu dēļ. Detaļa sastāv tikai no koka. No sākuma vajadzīgi 100gb, pēctam tūkstošos. Nav vajadzīga gravēšana. Bilde bija tikai formas un idejas paraugs.

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Laikam nebūs viegli atrast,kas ko tādu varētu un gribētu ražot :(
Kā jau teicu, jāsāk apstaigāt visus ,kam ir CNC vai līdzīgi programmējami darbagaldi.Ar rokām taisīt būtu neprāts.Varbūt ir ar mieru iegādāties attiecīgo materiālu un uztaisīt,neskatoties uz to ,ka lielākoties strādā ar laminātiem. Jāsāk "rakt"

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
Es savulaik nestandarta pasūtījumu veicu Variņu pagastā.

pirms 12 gadiem  

Jēkabs Drēska, pirms 12 gadiem :

Vai variņu pagastā atrodas uzņēmums kurš ir ražotspējīgs kvalitatīvu produktu? Variņu pagasts atrodas 200km no galvaspilsētas. Neizklausās pēc nopietna padoma, bet paldies par "pūlēm"

Ivars Magone, pirms 12 gadiem :

Nezinu nevienu nopietnu biznesu, kas šādi kārto stratēģiskos jautājumus. Vajag kvalitāti un to meklē šādi, laikam arī bizness vienam darījumam.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.