Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Daniel

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 833 skatījumi

Vai LV ir kāda aģentūra vai ,kas tamlīdzīgs kura piedāvā darbu kā kurjeram, parvadājot kādu preci vai ko citu ar avioreisiem?

Bizness un finanses » Cits

Zinu ,kad citās valstīs, tas ir diezgan populārs darbs kā kurjeram,bet kā ir LV?
Piemēram kādai aģentūrai ir nepieciešams parsūtīt dokumentus vai ko citu (preci) ,bet nav vēlams ar pasta starpniecību. Tādēļ piedāvā darbu cilvekam kā kurjeram,lai viņš personīgi parvadā preci uz arzemēm? Paldies

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nav gan, kādreiz tik tiešām šādas darba vietas pastāvēja ASV un citās rietumu valstīs, pirms tika nodibināti lielie paku un sūtījumu pārvadāšanas uzņēmumi, kam ir ne tikai savas lidmašīnas, bet arī loģistikas bāzes visā pasaulē, kontrakti ar aviolīnijām par paku nogādi no punkta A līdz punktam Z utt., no kuriem vieni no lielākajiem spēlētājiem pasaulē ir DHL un UPS. Sūtījumu nogādāšana ar personīgo kurjeru bija ļoti dārgs pakalpojums un līdz ar lielo uzņēmumu parādīšanos tirgū, pieprasījums praktiski pazuda, tagad personīgi dokumentus nogādā tikai paša uzņēmuma darbinieki, kas kādu iemeslu dēļ nevēlas dokumentus uzticēt kurjerdienestam, taču tas noteikti nav ekonomiski izdevīgi un pamatoti. Cik zinu, Latvijā vienu brīdi bija piedāvājums tirgū, nodrošināt tulkojumu piegādi 24 h dienā un tulkotājus ar helikopteru palīdzību, bet jau kādu laiku neesmu neko dzirdējis par šo uzņēmumu, tā ka var tikai secināt, ka tas ir beidzis pastāvēt un nekāda pieprasījuma pēc šāda pakalpojuma nav bijis.

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.