Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1706 skatījumi

pasts

Bizness un finanses » Cits

ko nozīmē, ka pasta majaslapaa parbaudot track numberu ,paraadaas itkaa ,ka prece ir saņemta un atrodas šķirošanas vietā Rīgā, pēc tam raadaas ,ka prece ir nokļuvusi Muitā, tur taa prece turas diennakti un pats pēdējais ieraksts rāda ,ka prece ir atkal šķirošanas vietā Rīgā,nu jau 24.janvaarii. bet veljoprojaam neraadaas ,ka prece buutu manaa pasta nodaļā. kas notiek ar to preci? kapec vairakas dienas taa staav šķirošanas vietā nevis manaa pasta nodaļā?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Jūsu sūtījums nav vienīgais, kas pastam ir jāapstrādā, katru dienu tiek saņemti simtiem tūkstoši sūtījumu, kas visi ir jāsadala un jāsašķiro pēc indeksiem, pirms to nogādes uz pasta nodaļām. Latvijā viss vēl notiek relatīvi ātri, pamēģiniet aizsūtīt kaut ko uz Maskavu ap jauno gadu, tad pat kurjerpasta sūtījumi tiek nogādāti 3 nedēļu laikā, nerunājot nemaz par parastām pakām un bandrolēm. Tā, ka pacietību un tikai pacietību! Nekur tas jūsu sūtījums nepazudīs!

pirms 11 gadiem  

jānis kalniņš, pirms 11 gadiem :

tad jau shajaa bedree nav nemaz tik nabadziigu iedziivotaaju ,ka var taa suutiit preces.

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Pasta sūtījumus sūta ne tikai fiziskas, bet arī juridiskas personas. Vairāk nekā 200 000 latviešu dzīvo un strādā vienā Lielbritānijā un Īrijā vien, kas aktīvi sūta uz Latviju gan dažādas preces, gan arī naudu, gadā uz Latviju pārskaitot ap 350 miljoniem latu caur Swedbanku vien. Pasta sūtījumu skaits uz un no valsts gan nav nekāds nabadzības vai pārticības indkators.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.