Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 800 skatījumi

sveicinati..... es gribetu uziat citu viedokli.....

Bizness un finanses » Cits

esmu smaga situacija esmu ieberzies ar atrajiem kreditiem kados piecos...... driz visi bus iesniegti tiesa... es stradaju bet alga ir tada lai izdzivotu no vienas lidz otrei knapi knapi! bet ja tagad uz darbu atnaks izpidraksti tad man neatmaksasies stradat lai tikai adodtu..????!!!!!!!!!!! domaju varbut izdevigak ir sedet uz zilas lapas! bet vaj tur man nevilks nost? pastastat savas situacijas un ko darijat?? un ko vinji var darit ja nemaksaju vinjiem ?

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andris

+3489

 
Tev nekas cits neatliek, kā pietiek privātpersonas bankrota pieteikumu. Pilns ss.lv ar šo juristu kantorīšu piedāvājumiem.

pirms 11 gadiem  

, pirms 11 gadiem :

bet to jau var ja ir 5 stukas LS . bet man ua tik daudz man ir kadu 3000LS parads.??

Oto , pirms 11 gadiem :

cik ir parāds ar procentiem? Kopumā diezgan štruntīgi, jo ja nav brīvu līdzekļu tad arī no bankas uz mazākiem procentiem nedos, jeb nebūs reāli atmaksāt. Gaidi 5k un ej uz maksātnespēju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.