Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 994 skatījumi

uzņēmuma reorganizācija- formalitātes

Bizness un finanses » Cits

Kā uzņēmuma reorganizācija ietekmē darba ņēmēja intereses? t.i. - Vai tiek slēgts jauns darba līgums, vai esošā līguma pielikums? Vai darba ņēmējam vispār jāsaņem kāds papīrs par šo faktu, vai pietiek ar mutisku paziņošanu? Vai pastāv iespēja ka neizmantotais ikgadējais atvaļinājums tiek pārnests uz jauno?
Konkrētā situācija ir tāda ka vadība paziņoja ka viss notiekot automātiski, bez līgumu pārformēšanas - sēdi un nerausties. Nez kāpēc man liekas, ka nav tik vienkārši un ka mums kaut ko līdz galam tomēr nepasaka/ neiedod.
Paldies!

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ieva D

+7100

 
reorganizācijas gadījumā darba attiecības juridiski tiek turpinātas, tās nepārtraucot. skaties darba līgumā. ja Tavs līgums ir slēgts ar meitas sia, bet tagad darba devējs skaitīsies cits, līgums obligāti ir jāpārslēdz! dažkārt šādās situācijās darba devēji mēdz "pārprast" reorganizāciju par likvidāciju (meitas uzņēmuma jau vairs neesot!) bet tā tas nav un nevienu atlaist "likvidācijas" dēļ nevar.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ieva D

+7100

 
Kas tieši tiek reorganizēts? lai varētu atbildēt uz Taviem jautājumiem, paskaidro precīzāk! atdalās/pievienojas meitas uzņēmums, ...

pirms 11 gadiem  

Edgars Jaudzems, pirms 11 gadiem :

tiek pievienots meitas uzņēmums mammai. Ar visiem darbiniekiem, kapitāliem un instrumentiem.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.