Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis L

+240

 
  • 5

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1094 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Latvijai labums tāds, ka var pieslieties eiropai un teikt - mēs esam tādi paši kā jūs lielie - vācija, skandināvi u.t.t.
Latviešiem labums tāds, ka nebūs jāčakarējas ar valūtas maiņu. Internetā varēs iepirkties pa tiešo lietojot eiro. Ceļot būs mazliet ērtāk. Nekādu citu lielu labumu es īsti neredzu. Fakts jau protams ir tāds, ka mēs lietojam eiro jau sen, tikai lati ir bijuši paralēli. Nu un no nākošā gada varēs lietot tikai eiro.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Magnum PI

+7180

 
Latvijai un latviešiem labums nekāds,taču valsts vīriem(ministriem,deputātiem)gan,citādi jau viņi tā necīnītos Par eiro,bet paliktu pie mūsu lata.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Juris Krastiņš

+2673

 
Viena valūta visā eiropā. Tad vairs nebūtu jāmaina naudiņas. Par pārējos spriest negribas, jo negribas politikā kaut kā iedziļināties :) Man gan patīk mūsu Latiņi un negribētos no tiem šķirties bet tomēr jau no jaunā gada viss...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ivars Magone

+35227

 
20 gados politiķi nav spējuši nostiprināt stabilu valsti, jo politikā ir iets, lai vispirms nodrošinātu sevi. Ir mānīgs iespaids, ka paslēpjoties aiz eiro, problēmas izzudīs. Pati nopietnāka ir preču invāzijas pieaugums no eirozonas, ka rezultātā vietējie ražotāji konkurenci neizturēs. Pietiks nākamājās vēlēšanās Vācijā uzvarēt eiro pretiniekiem, lai mēs atkal maksātu par lata atgriešanos.

pirms 11 gadiem  

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

kapēc lai pēkšņi sāktos preču invāzija??????????? Tirgus ir atvērts jau šobrīd un neviens neliek Tev izvēlēties LV ražojumus. Jā, moš būs par kādu kapeiku dārgāki, bet ja esi patriots, tad pacietīsi.

Ivars Magone, pirms 11 gadiem :

Priekšniek, tas nav strīda vērts, pats drīz piedzīvosi. Mēs ejam jau zināmu ceļu, tikai par slikto pieredzi politiķi klusē.

nezināms (guglētājs), pirms 11 gadiem :

Ja 20 gados neesam spējīgi neko mainīt, tad esam pelnījuši to ko uzspiež marsieši.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis L

+240

 
Kāds tam ir pamats?

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.