Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 996 skatījumi

problemas ar miinusiem nododot mainu

Bizness un finanses » Cits

sveicinati,cerams ka jus varesiet izklastit un palidzesiet skaidrak skatities uz situaciju,stradaju neliela veikalina un man nesen ir atnakusi jauna pariniece ar kuru stradaju neilgi,un vina man pedejas savas nedelas ir nodevusi mainu ar 80ls iztrukumu,vai tas ietekme manis nododamas mainas vinai?man nodota nedela beidzas ar iztrukumu minus 40,14ls par to tiku atstadinata no darba lidz konflikta jeb pareizak sakot lidz kamer neatradisu minusu,kur lai to mekle?esat tik labi un atsaucaties

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Es gan domāju, ka tādos veikalos nevajag vienkārši strādāt, lai paši strādā un cīnās ar iztrūkumu īpašnieki. Lai saprastu, ka ir iztrūkums jāpārskaita visa veikala prece - diez vai katru dienu to kāds dara. Darba devējs, kurš raud par 10Ls iztrūkumu ir smieklīgs, vismaz man.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Meklējiet savā kabatā, kur gan citur. Visus iztrūkumus sedz pārdevēji, nevienā normālā veikalā maiņu nav iespējams nodot ar iztrūkumu, iztrūkstošā nauda ir jāieliek no savas kabatas, ja veikalā pie vienas kases strādā divi pārdevēji, iztrūkumu kompensējot uz pusēm. Vispār jau, lai strādātu par pārdevēju ir jābūt talantam, un labam pārdevējam diena beidzas nevis ar mīnusu, bet gan ar plusu. Ja nepārtraukti apšmaucat viena otru, un neprotat skaitīt un pieskaitīt, tad šāds darbs jums nav piemērots un ir jāizvēlas cita profesija.

pirms 11 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Ja strādājat maiņās, tad nekādā gadījumā nedrīkst pieņemt maiņu ar iztrūkumu, par jebkuru iztrūkumu ir nekavējoties jāinformē vadība, sastādot aktu, ja tas tiek darīts, tad iztrūkumu sedz vainīgā persona, kas tajā dienā ir strādājusi, ja nekas ziņots un dokumentēts netiek, tad mēneša beigās visu iztrūkuma summu ir jāsedz uz pusēm, un šeit jau vairs nav nekādas nozīmes, vai jums kaut kur ir pazuduši 12 vai 80 lati, visa summa tiek skaitīta kopā un sadalīta uz galviņām.

Ieva Ponomarjova, pirms 11 gadiem :

es invormeju bet vina nenema to nopietni nu un tagat kad vinai apnika minusi tad tika sastadits akts uz manim a ne uz jaunino kurai bija minusi lielaki,.un atstadinaja mani no darba pienakumiem un nevelas atdot man dokumentus,ko lai daru?

Aivis Svirskis™, pirms 11 gadiem :

Vienojieties par iztrūkuma samaksu, samaksājiet un ejiet meklēt citu darbu.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.