Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

0

 
  • 2

    Atbildes

  • 3 balsis
  • 1079 skatījumi

Darba devējs paliek bez sava objekta,un līdz ar to vēlas lauzt ar manīm darba līgumu,kas man pienākās pēc likuma,un ko es varu pieprasīt no

Bizness un finanses » Cits

Mans darba devējs paliek bez sava objekta,un līdz ar to vēlas lauzt ar manīm darba līgumu,jo manā vietā strādās citas firmas darbinieki,kas man pienākās pēc likuma,un ko es varu pieprasīt no darba devēja?

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Pienākas 30 dienu uzteikums par darba attiecību pārtraukšanu, ja tās netiek pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās. Visi pārējie labumi ir norādīti darba līgumā un koplīgumā, ja tāds ar darba devēju ir noslēgts. Valsts garantētais minimums ir atvaļinājuma naudas izmaksas par nostrādātajiem mēnešiem un viss.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

mazaissams

+327

 
Paskaties pirms mēneša savu uzdoto jautājumu un padomā par dzīvi.

pirms 10 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 10 gadiem :

...te nu mēs esam ar garantētu parāda atdošanu...

Ēriks, pirms 10 gadiem :

:D

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Nekas smieklīgs jau šeit nav, tāda ir dzīves realitāte. No darba zaudēšanas neviens nav pasargāts. Vienkārši banku politika ir nepareiza, jo kredīti pēc savas būtības ir paredzēti bagātiem un pārtikušiem cilvēkiem, cilvēkiem ar augstāko izglītību, konkurētspējīgu profesiju, nevis melno darbu strādniekiem ar 5 klašu izglītību, kas strādā celtniecībā un pārnēsā ķieģeļus, un domā, ka tā varēs dzīvot mūžīgi, objekti beidzas, un pazūd arī darbi un atalgojums...

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 10 gadiem :

Protams,pie mums visa tā sistēma ir aplama,nav sakārtota.Kā piemēram UK,kur nevar tā vienkārši no cilvēka paņemt visu.Tur piemēram pēc darba zaudēšanas apskatās tavus mēneša ienākumus-pabalstus,cik cilvēkam aiziet dzīvošanai,komunālie,ēšanai,tāpat medicīniskie izdevumi,ja tādi vajadzīgi.Ja nekas pāri nepaliek,tad bankai nāksies pagaidīt,līdz cilvēks dabūs jaunu darbu vai atsāks strādāt veselības problēmu dēļ.
Nu var jau arī pie mums nodrošināties.Aizņemoties reizē jāņem arī riska apdrošināšana.

, pirms 10 gadiem :

Egīls Dālmanis,neskatoties uz to ka pat varbūt es pazaudēšu šo darbu,man ir papildus ienākumi,nodrošināti vel uz 10 mēnešiem,un es nešaubos ka atrast man darbu,uzsveru,labi apmaksātu darbu kā patereizējo,man nesagādās lielas grūtības,
Mazaissams,es nešāubos ka tev ir viss kārtībā ar savu dzīvi,un ceru ka tev tādas lietu risināšanas nenāksies piedzīvot nekad!Problēmas ir jarisina,nevis jabēg no tām .Katram dzīvē sanāk paklupt,bet galvenais ir laicīgi piecelties.!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.