Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 947 skatījumi

Kā sūtīt naudu uz Ķīnas banku pēc iespējas lētāk?

Bizness un finanses » Cits

Nepieciešams aizsūtīt aptuveni 170$ apmērā, naudu uz Ķīnas banku, kā to izdarīt? Caur swedbank pie 35-40 Eur, gluži šo nevēlos izmantot.

Pirms 10 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Drošības apsvērumu dēļ sūtītu tikai caur Paypal vai no sava konta bankā, pretējā gadījumā, ja saņēmējs būs negodīgs, neredzēsiet savu naudu kā savas ausis.

pirms 10 gadiem  

Raimonds Kuculabs, pirms 10 gadiem :

Tieši šādu atbilžu dēļ, speciāli pierakstīju ka nauda jāsūta uz Ķīnas banku, saņēmējs nespēj saņemt naudu caur paypal, un cik saprotu ar paypal uz ķīnas banku nevar aizsūtīt. Paldies tāpat.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Turklāt maksājumu uzdevumā skaidri un gaiši un precīzi norādītu kādam mērķim maksājums tiek veikts, kas ievērojami atvieglos līdzekļu atguvi, ja saņēmējs nekādu pakalpojumu jums nesniegs, un darījumos ar Ķīnu, Rumāniju, Āfrikas valstīm, utt. krāpšananas varbūtība ir tuva 90%.

Aivis Svirskis™, pirms 10 gadiem :

Izklausās aizdomīgi, Paypal darbojas arī Ķīnā, un nodrošina gan naudas saņemšanu, gan sūtīšanu, gan apmaksu veikšanu par pirkumiem un pakalpojumiem. Turklāt PayPal saviem klientiem garantē arī naudas atgriešanu, jo uzrauga krāpnieciskus darījumus, un noteikta termiņa laikā jūs varat atvērt dispute un krāpniecības konstatēšanas gadījumā, Paypal naudu atgriež jūsu kontā.

nezināms (guglētājs), pirms 10 gadiem :

Jāpiekrīt, ja viņš tāds nespējnieks, ka nevar Paypal nokārtot, tad izvairies un meklē citu, yb kādu debesu brīnumu apmaksā ka tikai šis ķīnieties piedāva.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Izmanto alternatīvus maksājuma veidus - Paypal utml.

pirms 10 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.