Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 828 skatījumi

Ebay precu pardosana.

Bizness un finanses » Cits

After reviewing your eBay account, we have concerns about your selling activity. As a result we've taken the following actions on your account:
- Selling privileges have been indefinitely restricted. You won't be able to list new items. You're also not allowed to register a new account.
- Some or all of your listings may have been removed. A list of any removed items will be listed further down in this email.
- We have credited any associated fees to your account.

Our decision is based on evidence from our records and our goal to keep eBay a safer place for buyers and sellers. We're not comfortable with your selling practices or business model, and we feel they don't help to promote a positive buying and selling environment.

Even though you can't sell on our website, you can still use your account to buy or bid on items. For more information on the basics of buying, please visit:
http://pages.ebay.com/help/buy/basics.html

Kapec vinss taaa? Un ko tas nozime? Un uz cik ilgu laiku

Pirms 9 gadiem

Vienkarsi vienmer ja kaut kas ir bijis. vienmer esmu sutijis naudu atpakal pircejam. un viss ir bijis normali. Bet nuu viņš man panema sadi izdarija jautajums ir par koo un uz cik ilgu laiku apmeram es neko nevaresu pardot ?

Andris Berzins, pirms 9 gadiem

Un jautajums ir vell tads viņš uz visiem laikiem buss slegts pardosanas iespeja vai tikai uz pagaidu laiku ?

Andris Berzins, pirms 9 gadiem

Vienkarsi skrobe. Nau patikami but godigam pardevejam. Un peksni uzmet ebays tev taaa. Nekad nesmu pazudis ar galiev vai panemis naudu un aizmucis apkrapot kadu vienmer viss ir bijis godigi.

Andris Berzins, pirms 9 gadiem

Nu labi sanaca 1 negativais. Bet tam aisutiju naudu atpakal 1 Videjais (neitralais) ari aisutiju atpakal. Un visi parejie ir pozitivi.

Andris Berzins, pirms 9 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Nezinot, ko tieši Jūs tirgojāt, un kādā iemesla dēļ kontam ir ierobežojumi, neviens jums atbildēt nevarēs. eBay ir strikta lietošanas politika, pastāv virkne produktu, kurus tirgot ebay nedrīkst, visi konti netiek pārbaudīti, bet izlases kārtībā, tā, ka, ja atklāsies, ka tirgojāt kaut ko neatļautu, vai nodarbojāties ar krāpšanu, tad konts tiek bloķēts uz visiem laikiem. Tādēļ ir vērts pieturēties pie dažiem pavisam vienkāršiem likumiem:
1) Apmaksai izmantot tikai Paypal sistēmu;
2) Visai korespondencei un saziņai ar saviem pircējiem izmantot tikai eBay vēstuļu sistēmu;
3) Preces sūtīt tikai uz PayPal reģistrēto adresi;
4) Neapmierinātam klientam atgriezt visu summu vai nosūtīt kvalitatīvu produktu.

Ja visu to esat darījis, tad nav nekādu problēmu eBay pierādīt, ka esat godprātīgs tirgotājs un savu kontu atbloķēt.

pirms 9 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 9 gadiem :

Jebkurā gadījumā konts pats no sevis neatbloķēsies, un par atbloķēšanu un pilnas funkconalitātes atgūšanu jums ir jāvienojas ar ebay, rakstiet viņiem vēstuli, skaidrojieties, pierādīt savu taisnību.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.