Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown

0

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 589 skatījumi

Neopopulāri saiti, kur meklēt darba iespējas Latvijā?

Bizness un finanses » Cits

Labdien! Ir kādi Jums zināmi nepopulāri saiti, kur meklēt darba iespējas Latvijā? Tādās lapās kā ss un nva nav jēgas meklēt, jo tur vienmēr kāds ar savu pieredzi būs priekšā.. Reālu, saprātīgu darbu, kas nav grīdu berzšana vai koku zāģēšana laikam šobrīd ir nereāli atrast?! Totāla ņirgāšanās par cilvēkiem te sanāk... Ja nu kāds zin, kur meklēt darbu cilvēkiem, kas ir gados jauni un ar vāju darba pieredzi, lūdzu, dodat info!

Paldies!

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Priedis

+4411

 
vēl derētu pašam sūtīt savus cv uz dažādām firmām. Gadās, ka saņemot kādu cv, direktors izdomā vakanci. Pārsvarā tas strādā uz ne ļoti lielm, bet ne mazām firmām.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Cilvēks

+3646

 
Lielākoties, kāds sakars nepopulāriem saitiem?
Kāds tev priekšā, protams, cilvēki, kam ir tik tiešām vajadzīgs darbs sēž no rīta līdz vakaram un spaida refresh un ir pirmie! Arī es tā esmu darījis un atradis darbu.
Nepietiks vien ar to, ka tu vienu reizi dienā ieiesi sludinājumu saitā un apskatīsi piedāvājumus. Pieredzei arī ne vienmēr ir galvenā nozīme!
Veiksmi!

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Daudziem uzņēmumiem vari skatīties mājaslapā, jo tur mēdz norādīt vakances.
Nepopulāri (jeb drīzāk mazāk zināmi) saiti varētu būt https://visidarbi.lv/ , http://www.kurdarbs.lv/ , http://www.cvmarket.lv/ . Tāpat vari meklēt savas pilsētas kādā galvenajā pilsētas mājaslapā vakances, tomēr manuprāt mazāk atpazīstamās lapās ir ielikti tie paši sludinājumi, kas ir cv.lv un citos lielajos portālos!

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.