Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 917 skatījumi

Kā nodot auto cita īpašumā bez pirkšanas?

Bizness un finanses » Cits

Sveiki.

Vēlos savu auto nodot mammas īpašumā. Tā kā faktiski es viņu nepārdodu, gribēju zināt kas man ir jādara, kā tas aptuveni notiek un cik maksā. Skaidrs ka pie jurista jau būs jāiet.

Paldies tiem kas atbildēs pēc būtības.

Pārējiem, paši zināt kur.

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Sākumā pie kasēm paņem numuriņu, ar tekstu "Transportlīdzekļu pārreģistrēšana", samaksā visus nodokļus un reģistrācijas izmaksas, jums izsniegs kvīti. Dodaties uz 3-šo stāvu un stājaties rindā! Pārraksti tieši tā kā pie pārdošanas, tikai bez naudas!
Ja neko nesaproti, tad ej uz CSDD info daļu un prasi "Ko man darīt, ja gribu pārrakstīt mašīnu?", viņi tev pateiks kur iet un ko darīt. Nekāds jurists nav vajadzīgs.

pirms 9 gadiem  

JanKa, pirms 9 gadiem :

Aizgāju uz kasi paņēmu numuriņu, samaksāju, bet nevaru atrast trešo stāvu, ko man darīt?
Ja tas ko maina es Liepājā :D
Šobrīd pārreģistrāciju ir iesākt vienā pabeigt citā CSDD, uzsākt to elektroniski un vēl citi varianti, nav obligāti abiem reizē jādodas uz vienu CSDD nodaļu.
Bet, jā tas ir "saprotāmakais" veids.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

dodies uz csdd pie ēkas ārā sēdēs vecis mašīnā ej uz turieni ar tekhnisko pasi dod viņam saki ka tu gribi noņemt no sava vārda un uzlikt uz cita viņš viņu sagraizīs un lalala tu viņam samaksāsi kādus 30 eiro man šķiet, tad ej uz csdd ēku 2. stāvu paņem numuriņu un gaidi bet ej kopā ar mammu

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.