Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Jānis

+466

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 825 skatījumi

ko jūs par šo domājat

Bizness un finanses » Cits

pie mums ierasts ir piemēram aizbraucot uz kempingu atpūsties, pārsvarā visi prasa ka viņu bērni ir jālaiž par brīvu(parasti brīnās-vaitad par bērniem arī ir jāmaksā?), bet rimi,maxima,statoil..., jūsu bērniem nedod pat vienu konfekti par brīvu un tajās vietās neviens pat neprasa ka - vaitad par saldējumu bērnam arī ir jāmaksā,neskatoties ka visas tās firmas un veikali ir miljonāri,bet lūk lauku kempingam vecāki grib kā pienākumu uzspiest lai par bērniem maksu neprasa.
kādas ir jūsu domas par šo ieradumu?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Latvijā ir brīvs tirgus, tāpat kā lauku kempingu īpašnieki nav mijonāri, tāpat arī bērnu vecāki, kas atpūšas kempingos nav bagāti cilvēki, jo bagātnieki dodas ar visiem bērniem atpūsties uz Kanāriju salām vai kur citur, kur starp citu par bērniem atsevišķi nav jāmaksā. Tā ka risinājums ir pavisam vienkāršs, pacelt cenas visiem, un pieaugušo cenā ietvert arī bērnus, un skaļi noreklamēt, cik ļoti jūs mīlat bērnus, ka bērniem vienmēr viss ir par brīvu, bērni mūsu nākotne, utt. vai arī kā turpinājāt iekasēt par bērniem atsevišķi, tā arī turpiniet, raustiet plecus un sakiet, ka neko neziniet. Īpašniekam vienmēr taisnība, var prasīt naudu kaut vai par kaķi un suni, kamēr ir kāds kas par to maksā. Ja vairs nemaksā, un izvēlas citas vietas, tad ir vērts aizdomāties un kaut ko mainīt.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JanKa

+80131

 
Ja pašam nav bērni grūti aptvert tādu negodīgu attieksmi pret nabaga uzņēmējdarbību un jāmeklē līdzības ...
Piemēram bagāti Austrāļi http://parkstay.dpaw.wa.gov.au/about-camping/fees arī tā dara, ne tikai nabaga latviešu bizness.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.