Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 886 skatījumi

Kas ir PPC reklāmas ?

Bizness un finanses » Cits

Kas ir PPC reklāmas un kā viņas izmantot savā labā lai atvērtu internetveikalu ?

Pirms 6 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Diezin vai pay-per-click reklāmas ir pareizais risinājums jebkuram internetveikalam, kur nu vēl tad, ja jums vēl nekas nav izveidots. Labākais veids, kā nesāpīgi un ar minimāliem ieguldījumiem, izveidot interneta veikalu, ir izmantot ebay.com vai amazon.com platformu. Kad sāksiet saņemt veselīgu peļņu, varēsiet domāt par papildus internetveikala atvēršanu un izaugsmi. Pay-per-click princips ir tas, ka jūs maksājat zināmu summu par katru unikālu klikšķi uz sava linka. Veikalam tas visticamāk nekādu peļņu nenesīs, jo 99% šo klikšķu būs tikai jūsu satura apskatīšana. Daudz iedarbīgāks veids ir komisijas izmaksa par katru pirkumu jeb referāļu programma, sava lojalitātes programma vai sava produkta ievietošana kādas populāras instagram zvaigznes ar simtiem tūkstošu sekotāju profilā, kur par noteiktu samaksu šī zvaigzne parāda jūsu produktu, samelo, ka visu mūžu ir ēdusi jūsu saldējumu un pasaka, ka šo saldējumu ēst ir ļoti kruti. Rezultātā visi skrien iegādāties jūsu saldējumu.

pirms 6 gadiem  

Edgars Bukovskis, pirms 6 gadiem :

Un kā ja gribu tirgot drēbes , sporta tērpus , krosenes ?
Kur var atrast to fabriku kurā var nopirkt drēbes pārdošanai ?

Aivis Svirskis™, pirms 6 gadiem :

Tas jau ir biznesa veiksmes noslēpums. Piegādātāji jums ir jāmeklē pašam. Ja būtu tāda viena fabrika, kur visu iegādāties lēti, kvalitatīvi un uz izdevīgiem noteikumiem, lai tālāk pārdotu ievērojami lētāk nekā citi konkurenti, tad visi iegādātos tieši tur un nekāds bizness jums nesanāktu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Māris Raugulis

+166750

 
https://en.wikipedia.org/wiki/Pay-per-click

Ja tāds jautājums - nekā

pirms 6 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.