Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars Bariss

+1929

 
  • 1

    Atbilde

  • 3 balsis
  • 903 skatījumi

Jautājums par bankas kartēm, to derīguma termiņu un bezskaidras naudas pārskaitīšanas lietām.

Bizness un finanses » Cits

Sveicināti!
Šeit Kaspars Bariss no Facebook.
Man 2020. gada jūljiā beigsies bankas kartes Swedbank derīguma termiņš.
Es taupu naudu priekš kā dārgāka. Tikai man nav skaidrs 1 - vai visa nauda, kas bija vecajā kartē, tiks pārskaitīta uz jauno bankas karti? Vai tomēr jāņem visa nauda ārā, un pēc kartes uztaisīšanas jāieskaita atpakaļ?

Pirms 4 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

JanKa

+80131

 
Nauda glabājās kontā. Karte ir viens no veidiem kā kontam piekļūt. Konts turpinātu darboties, pat ja nebūtu nevienas kartes.
Šobrīd bankas izgatavo jaunu karti automātiski neilgi pirms vecās derīguma termiņa beigām. Un, ja līgumā nav norādīts savādāk, izsūta pa pastu.

pirms 4 gadiem  

Kaspars Bariss, pirms 4 gadiem :

Bet, Janka, kas notiks ar naudu: pārskaitīs vai paliks vecajā kontā?

☂ Vilnis ☂ ☂Reinholds ☂, pirms 4 gadiem :

Kaspar,tu lasi arī tekstu ko tev atbild?Pirmajā rindkopā JanKa tev sniedz atbildi.Smaga diena,vai pēc svētkiem vēl neesi atgājis?

Egils Dālmanis, pirms 4 gadiem :

Kaspar, vai tad Tev dzīvē nav bijie neviens dokuments ,kam ik pa laikam beidzas derīguma termiņš? Bankas karte ir kas līdzīgs. Bankas konts stāv kā stāvējis, neatkarīgi no tā vai kartei beidzas derīguma termiņš un tiek izsniegta jauna vai arī Tu jaunu nemaz nepaņem. Aizejot uz bankas filiāli varēsi piekļut savam kontam uzrādot personu apliecinošu dokumentu - pasi vai ID karti. Tā pat vari kontrolēt sava konta stāvokli ielādējot Swedbankas aplikāciju.

Kaspars Bariss, pirms 4 gadiem :

Egīl, man ir bijuši dokumenti, kuriem beidzies termiņš un jātaisa jauns. Diemžēl man pasei derīguma termiņš beigsies jūnijā, bet kartei - jūlijā. Man būs jāiet uz Swedbank bankas filiāli ar jaunu pasi. Ja man būtu jaudīga planšete vai viedtelefons, es instalētu android programmu SWEDBANK un SMART-ID. Atvaino, ka liku uzdot papildjautājumus! Es pieslēdzos caur Facebook.
Diemžēl man ir tikai vājas jaudas planšetes ar ierobežotu atmiņu, tā kā, jāpaciešas.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.