Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 8

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 2678 skatījumi

Ko darīt autobusā?

Ceļošana » Cits

Četrus mēnešus atpakaļ pārdevu auto, bet vēl joprojām nekādi nevaru pierast pie sabiedriskā. Divu stundu brauciens man velkas 2x ilgāk. Es no garlaicības tik ļoti beidzos nost, ka atbraucu līdz galapunktam un jūtos fiziski noguris, miegains, nereti sāp galva, utt.

Lieta tāda, ka autobusos nevaru ne lasīt avīzes vai žurnālus, ne arī lasīt vai skatīties kaut ko uz portatīvā, jo paliek slikta dūša. Mūziku klausīties man nav kur, bet uz telefona negribas, jo negribu nosēdināt baču, jo zvanīt man tomēr vajag. Aizmigt autobusā arī nevaru praktiski nekad.

Ko lai tādā gadījumā dara? Kā jūs sevi izklaidējat garos braucienos?

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (8)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Māris Rudzītis

+36739

 
Jā, 2 stundas ir drusku par daudz vienam darbības veidam, vajag kombinēt. Kā būtu ar tamborēšanu, krāsojamo grāmatu, Rubika kubu, manikīru? (Mani piemēri tikai ierosmei.)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
1) atrodi citu meiteni, kas dzīvo tuvāk... :o>
2) nopērc mazu mp3 pleijeri un klausies mūziku vai radio. ne kautkādu brendīgu aizkostu ābolu, bet parastāko un kaut lētāko. Var klausīties arī audiogrāmatas. sevišķi angļu valodā ir bez maksas veselām kaudzēm dabonamas. Es gan mēģināju klausīties, bet nekas prātīgs nesanāca - vienmēr aizmigu. :o)
3) kubiks - rubiks
4) izšuj, adi vai tamborē
5) trennē rokas ar powerball vai kādu gumijas trenažieri.
6) asini zīmuļus
7) nopērc beidzot mašīnu!

stulbi, ka nevari lasīt ne grāmatu ne datoru... Tādā veidā daudz kas būtu atrisināts.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Aija Dobroviča

+15270

 
Es parasti kaut ko lasu vai vienkārši klausos mūziku. Ņemot vērā, ka tu visu to uzskaitīji kā nederīgu, tad grūti pat ko ieteikt. Paprovē pirms braukšanas iedzert ingvera tableti, tas palīdz pret jūras slimību, tad arī varēsi pamēģināt palasīt kādu žurnālu vai grāmatu.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

O, laba ideja! Paldies. Noteikti pamēģināšu.

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Iegādā kādu mazo datoru, vai platu mobilo, uz kura skatīties filmas, lasīt grāmatas utt. Vienīgi jāgatavojas pirms tam. Es tā cenšos sevi izklaidēt. Nu ja tam vēl internets klāt, tad jau kaut kā novilkt varētu divas stundas. Daži pat meiteni aizmirstu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ar zirgu veciit ar zirgu ! ... gan interesantaak passam,gan meitene princi zirgaa sagaidiis .

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Pāvels

+18781

 
Ja Tev telefons nespēj 2 stundas izklaides izturēt, laiks mainīt bateriju vai telefonu, turklāt ja vien meitene nedzīvo alā, telefonu vari pielādēt pie viņas! Es ieteiktu apgādāties ar sakarīgu datu plānu, čupu mūzikas telefonā un būs gan iespēja netā patupēt, skype pačatot, spēles paspēlēt un mūziku paklausīties. Starp citu, eksistē tāda forša lieta kā audiogrāmatas - vari lasīt grāmatu neatverot acis - ļoti ērti un patīkami :)

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Inga Mersi

+1240

 
Varbūt krustvārdu mīklas!? Tur tik daudz nav jālasa...

pirms 13 gadiem  

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

šitas paveids var derēt: kautkas ļoti lēni lasāms un pārdomājams: mīklas, dzeja, zinātniski un filozofiski raksti... Vai pretējais: ļoti aizraujoša literatūra.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Toms Miks

+890

 
ņem kādu meiteni līdzi vai draudzeni! Ekstrēmais sekss uz aimugurējā sēdekļa, kas var būt aizraujošāk un asinsstindzinošāk. kad būsi galapunktā, negribēsi kāpt ārā! :) :P :D

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Es jau pie meitenes braucu. Tā kā nav ko ņemt līdzi. :D

Toms Miks, pirms 13 gadiem :

paņem kādu citu - kas maz meiču pasaule! :)

Māris Rudzītis, pirms 13 gadiem :

bet atceļā?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vēro, kā izmainījusies Rīga, kamēr to neievēroji, sēžot pie stūres un vērojot ceļu, vai ,ja nav meitenes, centies ar kādu iepazīties. Ja esi komunikabls, uzsāc ksarunu ar kādu blakussēdētāju, veci tantuki it sevišķi mīl parunāt.

pirms 13 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 13 gadiem :

Ir ir meitene. Pie viņas arī braucu. Tāpēc jau, iespējams, tas laiks arī velkas tik nenormāli. Bet nu jā, iebraucot pašā Rīgā jau paliek interesantāk, bet, kamēr braucu un apkārt ir tikai meži un pļavas, tikmēr tas laiks traki velkas... :<

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.