Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

+42

 
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 895 skatījumi

vai laut tikties teevam ar beerniem,ja vinjsh nemaksaa alimentus?nekaadas tiesas nav bijushas,jo neko neesmu pieprasiijusi...

Ceļošana » Cits

Ar beerna teevu nedziivojam kopaa gandriiz gadu...visi atrodamies UK,driizumaa lidosim uz LV,vinjsh man piedraud,ka izdariis taa,ka nevareeshu bez vinja atljaujas izbraukt ar beerniem atpakalj...vai vinjam ir taadas tiesiibas,ja vinjsh nemaksaa alimentus beerniem(5 un 4 g)?nekaadas tiesas ieprieksh nav bijushas,neesmu arii pieprasiijusi alimentus,jo negribeejaas lieki karot,domaaju,ka buus miers,bet nekaa-tagad piedraud,jo atteicos uz paaris dienaam iedot vinjam beernus,kameer atrodames lv,kautgan ieprieksh vienojaamies,ka doshu vinjam beernus lidot vienam uz lv,bet tad vinjsh aizbildinaajaas ka biljetes daragas,nevarot viens nopirkt...nu kad mees esam izdomaajushi lidot atpuusties,tad vinjsh arii,...vai ir kas taads,ko man vajadzeetu dariit?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
Kāpēc lai viņš maksātu alimentus, ja Tu tos neesi prasījusi? Paprasi! Un ja nemaksā, tad vari sākt shēmot kā viņu pārmācīt.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
bez tiesas sprieduma viņš nekur neko nevar izdarīt. Bet tiesas processi var būt gari un apnicīgi. vienkārši neinformē viņu par saviem plāniem un izdari pa savam. Bet visticamāk tukša draudēšana vien ir !!

pirms 12 gadiem  

, pirms 12 gadiem :

Paldies par atbildeem!
Vinjsh uzskata,ka maksaa krediitus,kurus njeemaam kopdziivishanas laikaa,tapeec arii nemaksaatu alimentus,un biju ar mieru,miiljaa miera labad...tagad vinjsh saka,ka daliis krediitus,kraajbankaa vinjsh njeema,un es kaa galvotaajs,kautgan,daudzi ir izbriiniiti,kaa mani vareeja njemt par galvotaajo,ja tolaik biju maajaas ar diviem maziem beerniem un vieniigie ienaakumi bij beerna pabalsts,kautgan apzinos,ka tolaik krediitus pa labi,pa kreisi deva...vai ir iespeejams daliit krediitus uz puseem?un ar ko man buutu jaasaak,lai pieprasiitu alimentus?

krokijs, pirms 12 gadiem :

Vispār likuma parkapums ir arī bankai par to, ka tu ar tādiem ienākumiem tiki par galvotāju, bet likumu attiecībā uz šo mainija krietni vēlāk. Agrāk varēja neizvērtēt galvotāja ienākumus, bet tagad bankām tās ir obligātās prasības.
Iesniegt tiesā jau viņš var to, ka vēlas dalīt kredītu atmaksu ar jums, bet tu no savas puses pacenties arī savākt papīrus par saviem ienākumiem un izdevumiem, kā arī pieminot aprūpē esošos 2 bērnus. Un tad jau tīrā loterija- kā tiesa nospriedīs.

krokijs, pirms 12 gadiem :

Jo nu, nav jau tā, ka tiesas ir sadistiskas. Ja tiesnesis izvērtējot abu iesniegtos materiālus secina ka jums papildus izdevumi būtu ļoti grūti apmaksājami, tad bijušā drauga prasību neapmierinās. Jo 2 bērnus badā neatstās !!
Kas attiecas uz alimentiem, tad lielas jēgas no tiesas processa nebūtu, ja viņš nestrādā officiāli, bet ja viņam ir officiāli ienākumi, tad jāraksta iesniegums tiesā.

krokijs, pirms 12 gadiem :

sākumā iepazīsties ar šo informāciju http://www.juristapalidziba.lv/gimenes-tiesibas/ un iesnieguma paraugs pēc tiesas sprieduma http://www.ugf.gov.lv/tools/download.php?name=Iesniegums%20par%20uzturl%EEdzek%EFu%20izmaksu.pdf

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.