Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 2

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 992 skatījumi

Kā mobilā interneta vietā izmantot WiFi ārzemēs?

Ceļošana » Cits

Braucu uz ārzemēm. Man ir telefonā mobilai internets, bet, tā kā ārzemēs tas ir dārgs prieks, vēlos izmantot tikai Wi-fi. Kā man izdarīt telefonam tā, lai tas man nepieslēgto mobilajam internetam, bet tikai meklētu wi-fi iespējas? Man Sony Ericsson Xperia

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Janis Janis

+3698

 
Man ari Sony Erixsson Xperia. Iestatijumi-Bezvadu tiklu un tiklu iestatijumi-Mobilo tiklu iestatijumi. Tur janonem keksi no Dati aktivizeti un Datu viesabonesana.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Raimonds Šterns

+1021

 
Nezinu kur tieši sony ericson, bet setingos vajadzētu būt, "cellular data" un tas ir jaizslēdz, lai paliek tik wi-fi ieslēgts.

pirms 11 gadiem  

Priekšnieks, pirms 11 gadiem :

atslēdz vienkārši 3g! ja neesi pārliecināts - izdari drošības pēc to jau esot latvijā un tad pamēģini vai vari atvērt internetu. ja nevari - viss kārtībā. Nu un ārzemēs redzot wifi emblēmu droši lieto to. Vienīgi wifi arī neiesaku vislaik turēt ieslēgtu, jo vietās kur nav wifi, telefons to vislaik meklēs un ātrāk nosēdinās bateriju.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.