Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1458 skatījumi

Bezmaksas ceļojums , ko piedāvā izdevniecība "Rīgas Viļņi" sadarbībā ar "Baltic Travel Service"

Ceļošana » Cits

Šodien saņēmu vēstuli ar ielūgumu 8 dienu ceļojumam pa pavasarīgo Turciju. Ceļošana bezmaksas, bet vienīgi pašam jāiegādājas aviobiļete uz Antalju, kas bezmaksas piedāvājumā nav iekļauta.
Varbūt ceļot mīļi ir lietas kursā ,kas tas par piedāvājumu un var pastāstīt sīkāk. Piedāvājums ir valdzinošs, bet kāda ir dzīves īstenība?

Pirms 10 gadiem

Vai ir kāds dzirdējis par šādu ekskursiju piedāvājumu?

Maruta Audare(Kupše), pirms 10 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Mēs arī saņemam līdzīgu piedāvājumu, bet no OTTO - tūroperatos tas pats. Pārbaudijam kompāniju BTS - nodibināta 2013.g. decembrī, statūtu kapitāls 10 EUR, 50 % t.i 5 EUR pieder vienam agrāk plaši pazīstāmām tūrisma firmas īpašniekam, kuram pašlaik ir fiziskas personas maksātnespējas process, pārējie 50% - kādam krievijas pilsonim. Pieprasījam atsūtit viesnīcu nosaukumus -ļoti iespadīgas. Bet es ka sieviete saku šaubīties - piedavājumā sīkiem burtiem ir" aizpildiet anketi un apmaksājiet pakalpojumus un atsūtiet mums"...a kur līgums? Vai tās nav gop-stop? Jo bezmaksas siers....

pirms 10 gadiem  

Maruta Audare(Kupše), pirms 10 gadiem :

Uzrakstīju Rīgas Viļņiem vēstuli un lūdzu izskaidrot sīkāk šo ielūgumu.
Redzēs ko viņi atbildēs vai būs maz lietas kursā par notiekošo, jo vēstulē visur, kā sazināties ar viņiem, parādās šīs tūrisma aģentūras koordinātes.

Maruta Audare(Kupše), pirms 10 gadiem :

Rīgas Viļņi atbildēja, ka viņiem ar šo firmu notiek kaut kāds sadarbības projekts.
Protams, atbildot katrs par savu lietu.

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Tagad viss kaidrs - jauna tūrfirma, jauns t.s. produkts - neviens neko par citiem nemaksas - pec līgumiem ar 4 firmam OTTO, Rīgas Viļni - kādas vel divas??? tika nodoti klientu dati lai viņiem piedavātu to bezmaksas braucienu.Pašlaik it ka ir 200 jau pieteikušies - protams sanāk viss par savu naudu. Labs marketinga triks ! Protams tas nav ne OTTO, ne Rīgas Viļnu iniciatīva - visa ideja no tūrisma firmas

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

+40

 
Kolosāla krāpšanas afēra. Iemaksājiet naudu un aizsūtiet anketu, un dzīvosiet dārgās viesnīcās utt. Firma reģistrēta populārā abon. kastīšu firmu adresē pāris mēnešus atpakaļ, uzreiz pēc reģistrācijas mainītas amatpersonas, kā jau te iepriekš teica, statūtkapitāls 10eur, ar ko arī viņi atbildēs.. nez, manuprāt tur derētu policijai iejaukties, bet kamēr neviens nebūs uzrakstījis iesniegumu, neko nemeklēs, pēc tam jau īpašnieki sen būs pazuduši ar naudu..

Lai nu kā, laba biznesa ideja.

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Ēriks

+4393

 
manuprāt neviens neko nevienam tā pat par brīvu nedod..

pirms 10 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Izmanotju piedāvājumu, bija ok. Nesezonas laikā cena ko piedāvā ir pieņemama, atsevišķi piedāvāja iegādāties ekskursijas. Turcijā ļoti jauki sagaidīja latviešu meitene, kas strāda pie tūroperatora Thistle Travel ar ko sadarbojas Baltic Travel Service. Turku gids iepazīstināja gan ar Turcijas vēsturi, gan kultūru, tradīcijām, loti plaša informācija. Sākumā likās arī, ka nebūs kautkas riktīgi, bet viss bija ok.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.