Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283674 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 899 skatījumi

Drīzumā jālido uz Londonu, neēsmu nekad lidojis, bet ir nedaudz uztraukums. Ko vajadzētu darīt, lai neaizkristu ausis, utt. Kādas ir sajūtas

Ceļošana » Cits

Drīzumā jālido uz Londonu, neēsmu nekad lidojis, bet ir nedaudz uztraukums. Ko vajadzētu darīt, lai neaizkristu ausis, utt. Kādas ir sajūtas°?

Pirms 9 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Liene Gedvarde

+1676

 
Neesmu lidojusi, bet man nezkāpēc galvā stāv lietas, ko kaut kur esmu lasījusi - lai neaizkristu ausis mutei jābūt mazliet pavērtai vai arī jākožļā košļene.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kad es pirmo reizi lidoju ar lidmašīnu, man arī bija ļoti liels uztraukums, pat biju pārdomājusi kaut kur lidot. Visas reizes kad lidmašīna laidās uz leju, man krita ciet ausis un sāpēja, bet kad norij siekalas, pāriet. Man mazliet arī galva reiba, bet nekad neesmu redzējusi, ka kādam lidmašīnā būtu slikta dūša vai kaut kas tamlīdzīgs, tātad nav ko uztraukties.

pirms 9 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Ja laiks ir labs, tad sajūtas ir gluži tādas pašas kā autobusā ;) Lai pie pacelšanās un nolaišnās neaizkristu ausis, nodrošinies ar pāris skābām ledenēm, bet ja baidies no nelabuma sajūtas, tad ir speciālas tabletītes ,kas nomierina kuņģi.Pavaicā aptiekā, pasaki ,ka taisies lidot. Lai gan, tagad vairs tās lidmašinas tā nešūpojas kā agrāk.

pirms 9 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.