Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ulvis Bernāts

+1703

 
  • 5

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1698 skatījumi

kuru priekšapmaksas karte ir vislabāka un kapēc?

Datori un internets » Cits

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

ZZ un Okarte, tāpat kā amigo ir pilnīgi mēsli- vājprātā dārgs pasākums. Vislētākā, ar viskavalitatīvāko zonu ir Bifri. Skaidrojums- bite aktīvi cenšas iekarot Latvijas tirgu, piedāvājot Ļoti izdevīgus tarifus. Esmu izmēģinājis visas kartes un tagad lietoju Bifri. Un arī turpmāk lietošu ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Nezinu

+80

 
es izvēlos Bite(bifri) jo man liekas tur vislētākie un izdevīgākie tarifi ;)

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Valdistt

+8491

 
Ja ir telefons ar vairākām kartēm ,tad vienai no tām būtu jābūt Bifri - var reizi 3 mēnešos papildināt par 1LVL (sanāk ~1 santīms dienā), savukārt ar visiem Bites klientiem sarunāties pa brīvu neierobežoti daudz. Un nevis 1, 3 vai 20 draugi, bet visi Bites klienti pa brīvu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

JAUNAIS GADS NAW LIMIT PIESKIL zz 2013

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

es izvelos ZZ, jo tarifi ir visizdevigakie, zona tagad jau ir gana laba un, kad aizbraucu ciemos pie radiem uz laukiem (adazos), tad zz ir daudz labaka zona ka lmt, par biti gan isti nezinu. bet nu ir dzirdets, ka bite sligstot lielos parados un vinu nakotne vel isti nav zinama. pie zz pierasts ari, jo gandriz visiem draugiem ir ta karte. bifri laikam ari nav slikts. bet nu lmt ir 3 draudzenem un tadu laastu kaa okarte nenovelu nevienam.

pirms 14 gadiem  

Sandijs Zīle, pirms 14 gadiem :

kamēr bite pastāv, viennozīmīgi viņa ir visam soli priekšā. bet ja arī tā ir, kā te baumo par parādiem un bankrotiem, tad jebkurā brīdī var manī operatoru ar savu Nr

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

nu viennozimigi tu to teikt nevari, nav et tadas viennozimigas atbildes. ir ari bifri savi minusi.
p.s. bite bankrotes, tu nomainisi operatoru un busi jauninais ar zz vai o vai amigo, bet citiem bus augstaks atlaizu limenis :P

Sandijs Zīle, pirms 14 gadiem :

es tevi nenosodīšu ja turēsies pie sava operatora un maksāsi par to, kas bitei ir par brīvu. un no kurienes tāda pārliecība kad bite bankrotēs? tantiņa teica tantiņai...? tirgus variants :D

veiksme ir mūsu pusē, pirms 14 gadiem :

paldies, ka nenosodisi, es jau domaju, ka ar mani ir cauri, jo sandijs nosodis. es tevi ari nenosodisu, ka tu maksa par telefonu vairak ka es, bet es telefonu izmantoju gandriz ka raciju, runaju neiedomajami daudz. diemzel ta " tantina" man ir loti tuvs cilveks un strada bite pietiekami augsta amata, lai zinatu kas un ka ir patiesiba (ari par to, ka vini " viennozimigi" nav labakie).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.