Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283675 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 6 balsis
  • 2002 skatījumi

Kas ir www.pajauta.lv administrātors?

Datori un internets » Cits

Gribu zināt, kas ir tas cilvēks, kurš neievēro paša "lietošanas noteikumus". Esmu pamanījis, ka tiek dzēsti jautājumi, kuri pilnīgi ietilpst "rāmjos" atbilstoši "lietošanas noteikumiem", bet tiek atstāti jautājumi, kas neatbilst "lietošanas noteikumiem".

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Tieši tā. Daži cilvēki jau Te kādu brīdi uzskatīja, ka tā esmu es. Bet man visi jāsarūgtina. Ja es būtu administrators, tad dzēstu daudzus Patiešām muļķīgus jautājumus un ieviestu citu portāla vidi. Šeit pēdējās dienas tiešām notiek interesantas lietas. Ir jau naskāki ļautiņi, kas, kā šķiet, jau izdomājuši kā var apiet noteikumus, uzlabot savu reputāciju, bet citu reputāciju ievērojami pasliktināt, u.tmlīdz. Es arī uzskatu, ka daudzi jautājumi tiek dzēsti bez iemesla. Arī viens no manējiem tika izdzēst 2 reizes, tikai tādēļ, ka apraksts zem jautājuma saturēja norādi uz kādu mājaslapu. Bet teksts absolūti nebija ar reklāmas iezīmēm par šo lapu. Nekas, gan jau drīz arī šeit tiks ieviesti maksas pakalpojumi, statistika u.t.t.

pirms 14 gadiem  

Kima, pirms 14 gadiem :

Sveika,vakar jau runajam ka te simtiemmajas lapu tiek minetas,taču nepatika tieši ta,lobēja.Pēc vakardienas šim prtālam ir lielisks anti PR un pats admins vaicik noprotu admine vainigi....Latvija ir maza,sliktas zinas atri izplatas,projekts admina subektivitates deļ ir sabojats.Turkalt ka var darit admina darbu ja pāriet uz subjektivitai un personībām.PUNKTS

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

Man ir Tev jautājums?
Kā Tu zini, ka tika dzēsts dēļ linka?
Es. piemēram, arī gribētu zināt, kāpēc tiek dzēsti mani jautājumi. :)
Jā es piekrītu, esmu lasījis daudz interesantu jautājumu, bet tie tiek dzēsti, bez loģiska izskaidrojuma.

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Tādēļ, ka trešo reizi šo jautājumu pārfrāzēju un uzrakstīju bez atsauces aprakstā uz mājaslapu: www.marmeladesdarbnica.lv un pagaidām jautājums nav izdzēsts. Atlika izdarīt secinājumus.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kima

+1068

 
Vakar jau šito tēmu izrunājām,admins pāriet uz personibām un subjektivitāti.Daudz kas te jokains notiek.Tamdeļ neredzeu vairs jēgu šeit ko atbildēt.

pirms 14 gadiem  

Kima, pirms 14 gadiem :

Apskatijos ka aktivi atbildi ,bet labajā pusē tevi nemazneredz aktivo atbildetaju sarakta,taču citus kas daudz mazāk izpalidz citiem redz.Vsjo...vairs te nenaksu,tik tev atbildeju.D

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

To gan neapskatījos, bet laikam jau tiešām ta kaut kas iet uz īso. :)

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

:D
Paldies! :)

Kima, pirms 14 gadiem :

Oskaru Sapiegu,ja pareizi uraktiju un citus redz kuri mazkomente starp aktivakajiem atbildetajiem,bet Edgaru ne....Adminam atkal japariet uz subjektivitati un personibam,vai adminei DDDD

Gita Sedola, pirms 14 gadiem :

Galvenais laikam te nekāpt uz varžacīm. Tā var ātri iedzīvoties mīnusos, kurus paši viens otram vien saliekam. Pats arī droši vien nedrīkst likt daudz mīnusu.
Diez vai viens admins ar visu tiek galā, gan jau ka kāda programma visu bīda kkādā veidā.

Kima, pirms 14 gadiem :

Nekā jau ar faktiem konsateju ka admins visu regulē ka pasam patik,ari daudzus jautajumusm dzes ,bet rupjibas,tizlibas atstaj.FAKTI....UNN vel daudzi kas tiesam liecina par admina neprofesionalitai,to jau sodien ar daudziem darugiem izrunaju,un anti PR sim te visam jau pa mazo LV aiziet.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kima

+1068

 
Ed gar papēti labajā pusē saraktu ar aktīvākajiem atbildētājiem-vai tad nav interesanti.Tevis tur nez kamdēļ nav,bet dažs ar 30 punktiem un maz atbildēm ir gan...D

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Ir jau ir Edgars ar. :) Repuācija: 2860 un atbildējis uz 18 jautājumiem. :) Nezinu kādēļ Tu neredzi ?!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.