Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 4 balsis
  • 1545 skatījumi

Kādi ir www.pajauta.lv principi?

Datori un internets » Cits

Mums visiem ir zināms, ka www.pajauta.lv pilda funkciju, ka tiek uzdots jautājums, kuram cilvēks vēlas rast atbildi, un tam tiek sniegta atbilde.
Tomēr šajā interneta mājas lapā tiek ignorēts pamatprincips - "tiek uzdots jautājums, kuram cilvēks vēlas rast atbildi!" Respektīvi, administrācija izlemj, kas ir pareizs un kas nav pareizs ignorējot jautātāju (www.pajauta.lv lietotāju) intereses!
Tā tad, kas būtu vēl jāievēro jautātājam, lai viņa jautājums netiktu dzēsts? Neņemot vērā jau zināmos "Lietošanas noteikumus".

Pirms 14 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

neapvainot vecākos

pirms 14 gadiem  

Kima, pirms 14 gadiem :

Kurus tieši,te vel sirmi mati un štociņš nav nevienam.Savukārt ja tu par adminu,nulle vērtības ja viņš nedara darbu,bet pāriet uz subjektivitāti un personībām.Kāds jauns gurķis,vai girķene kas dabūsuji caur paziņā šito šancīti,un tagad lec no biksēm lauka,tak jau domā ka pasaules naba.Cirks par velti.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Gundega Ezera

+2960

 
Es jau vakar vienā diskusijā rakstiju Lily, - uzskatu, ka vērtēt drīkstētu tikai konkrētā jautājuma uzdevējs. Ne jau visiem lietotājiem ir jāizvērtē - atbilde slikta vai ne. Tas, cik atbilde ir noderīga būtu jāizvērtē jautājuma uzdevējam. Bet ja kādam šķiet, ka kaut kas nav pareizi kādā atbildē, vai ir cits - labāks risinājums - atbilde, tad lai komentē nevis automātiski liek mīnusus. Vakar visiem maniem jautājumiem tika saliktas mīnus zīmes, un kāpēc - acīmredzot kādam nebija, ko darīt. Nevienas jaunas atbildes gan nebija. Atliek secināt - kāds pats neatbild, bet citus vērtē. Nu beigu galā - nepatīk jautājums - never to vaļā un viss. Kur loģika tai vērtēšanai - dažkārt nav skaidrs. :)

pirms 14 gadiem  

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Un par kādiem principiem te vairs var būt runa Tavuprāt ?

Kima, pirms 14 gadiem :

Pilnigi tev piekritu,es ar vakar kaut kur rakstiju ka butu pareizak vertet.Par tiem minusiem,es ar vakar paliku nikna un saku pilnigi visiem ja gopdigi likt minusu.Tapat nav isti jegas tiem plusiem,tiem jega ir tikai vienam cilvekam.D

Gundega Ezera, pirms 14 gadiem :

Piedod, bet es nepiekrītu. Tas nav risinājums, uztvert to personīgi un likt visiem mīnusus. Tu taču droši nezini, kas Tev tos liek.
Vispār - baigā jezga ap so visu sākusies. Jums nešķiet ? :) Kāds noteikti par šo visu tīksminās, bet lai jau. Galvenais ir nezaudēt humora izjūtu. :)

Edgars Simenovskis, pirms 14 gadiem :

Lily, Tu esi emocionāls cilvēks. :)
Bet, lūdzu, nevaino nevainīgos! :)

Kima, pirms 14 gadiem :

Nu man vismaz nodarbe ,un garanteta jautrība.Netīk man piem. spelītes kaut kādas,filmas ar apnika.Vēl drusku jāpatup mājas,un kad veselība būs uz desmit tad gan mājās manis vairs nebūs.

Kima, pirms 14 gadiem :

Edgar ja esmu emocionāls,ta'di jau brūivmākslinieki ir vai zin.Taču viens minuss latvietim tomer ir,cita mana vieta butu noklusejusi par tiem minusiem,un aste kājstarpē...ka jau letiņi.Tikai ne es,ja mani aiztiek,varu ari uzsākt riktīgu kariņu.Tagad tikai par admina ākstībām iesmeju.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Miss VIP in UK

+2392

 
Es jautāju - kur sagaidīsiet jauno gadu - to jautājumu arī izdzēsa. Kapēc? Kas tur tāds nenormāls? Nav ne jausmas...

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kima

+1068

 
Apskaties uzmanigi kas te notiek,un daudz ko sapratisi.Pat nav verts ta pa istam lietot so portalu.

pirms 14 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Kima

+1068

 
Vakar jautājumā ka guļ Delfini,nu apskataties paši.Viena dāma nolika manu komentaru un apskatojis ka vina pati nav neko uzdevusi,un navari nevienam atbildejusi.Secinajumus varam izdarit....

pirms 14 gadiem  

Kima, pirms 14 gadiem :

P.S. Atvainojos man klaviatūra galigi juk nost,atkal jamaina.Tadēļ šad tad garumzīmes,vai burti nobrūk.D

Gita Sedola, pirms 14 gadiem :

Varbūt klaviatūru vajag vienkārši iztīrīt!

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.