Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

 

Atbildes (2)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Āris

+22646

 
Savu jauno Kanonu biju spiests mainīt tikai kārtridžu dēļ,īsā laikā biju pārmaksājis vairākkārtīgi tā cenu.Pēc ilgas pētīšanas iegādājos Epson SX 415.Tam kārtridži maksā no 2.50ls gab.Kanonam 16lsgab.Epsonam ir iespēja ievietot 11.dažādas atmiņas kartes un taisīt bildes arī bez datora pieslēgšanas.Ir paliels regulējams displejs.Tinte ir kvalitatīvāka jo nožūst uzreiz un nesmērē.Epson cena ir pieņemama,ap 50ls.Printē un skenē arī ļoti kvalitatīvi.Šoreiz ar pirkumu esmu ļoti apmierināts Arī Tev lai veicas!

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Tintes printeriem tādas cenas kārtridžiem būs vienmēr. Vecajiem printeriem, kas pirkti pirms kāda laika, tiem ir pieejami kreisie ķīniešu kārtridži, bet jaunajiem bieži vien tās ķīniešu alternatīvas vēl nav izstrādātas un jāpērk oriģinālie. Vai arī, ja izstrādātas tomēr ir, tad tie printeri ir tik gudri pēdējā laikā, ka viņi vienkārši neņem tos kreisos pretī un rāda, ka ir tukšs.

Katrā gadījumā HP n Lexmark točna nepērc. It sevišķi Lexmark. Tam ir tādas kārtridžu cenas, ka droši vien pats Obama nes uzpildīt ik pa laikam.

Ja ir naudiņa, tad labāk iegādāties lāzerprinteri un atsevišķi skeneri. Pirmajā piegājienā dārgāk, taču vēlāk atmaksāsies. Man, piemēram, nomira vecais Canon tintenieks. Tagad nopirku Samsung lāzernieku un parēķināju, ka tādam apjomam, cik es printēju, es varēšu to toneri mainīt reizi 3 gados.

pirms 13 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 13 gadiem :

Jā, es arī sen atpakaļ ieberzos uz Lexmarku. Cenas tādas, ka trešās pakāpes apdegums rodas, draiveri tikai nepareizajām OS. Un aizkalst ātri.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.