Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 6

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 2065 skatījumi

kā ierakstīt audio CD no šāda failu sastāva ?

Datori un internets » Cits

foto links ----> http://www.bildites.lv/images/ieo3onygay407oc3mskq.png

Pirms 13 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • -1

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
nu gan kompānija salasījusies! met ārā Nero, pārej uz Ashampoo http://depositfiles.com/ru/files/rnvvj81j2 tālāk - lai sasistu .flac pa trekiem, vaadzīgs cue medieval splitter http://www.medieval.it/cuesplitter-pc/menu-id-71.html, un konvertors, kaut vai uzmet aci te..http://samlab.ws/category/videoconvert/ WAVE ņem visi atskaņotāji, bet cik saprotu, tēmē uz mp3. skaties, ko atbalsta. un sūti tālāk to nejēgu komandu, ņirga nāk, atbildes skatoties pēc ilgiem laikiem!

pirms 13 gadiem  

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

no Nero, vienīgais labais ir(bija) 6.15. bet to win7 neatbalsta. vēlākie Nero multimēdiju monstri der vienīgi, lai tos izmestu. Ne bez pamata Ashampoo minēju.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

uzmetu aci bildītei. a ko āksties? meklētājā ieraksti Thalia mp3, un velc nost. konvertorā uzliec WAVE, un augstāko bitreitu. Ja no loslies uz zemāku (mp3 kaut vai) konvertēsi, tāpat kvalitāte nebūs tāda. vismaz čaiņikiem šis ir vienkāršākais ceļš ...

krokijs, pirms 13 gadiem :

man jau ir kompī totālā thalia mūža albūmu kolekcijas. tikai šitais bija pēdējais no viņas darbiem ko dabuju un tieši tādā failu sastāvā, tapēc ņemos ar viņu. bet man izdevās failus mp3 formātā dabūt ārā ar powerISO !! pateicos. bet kas attiecas uz NERO, es zināju ka tā ir roida, agrāk tikai sēdēju uz ashampo. tikai nopirku jaunu kompi un tur nācā līdzi apmaksāts NERO, tapēc pie tā paliku.

-c-f-b-, pirms 13 gadiem :

gribētos gan redzēt, kā mīnusnieks autiņā klausīsies FLAC. un mājas kinozālē pie reizes. HOHMA PA PILNO!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Nero jau sen gadus ir uzblīdis Jabba the Hutt. Normālu softu jālieto un viss būs kārtībā. Sākumā sagraiza kā vajag, saliek fadein/out utt, normalizē ar kādu Audacity, vai Ardour, tad var rakstīt iekšā ar http://cdburnerxp.se/, vai ko citu, normālu programmu netrūkst.

pirms 13 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Juris

+2566

 
Ar šo var pārkonvertēt uz kādu citu audio formātu un tad ar Nero iekš CD.
http://format-factory.en.softonic.com/

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

laikam šitais bija vienīgais glābiņš

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

JanKa

+80131

 
Vienīgais reāli vajadzīgais fails ir .flac kas ir nekompresēts audio. Ko darīt, lai Nero to apazīst - http://www.afterdawn.com/guides/archive/burn_flac_files_to_audio_cd_with_nero.cfm vismaz vecākām versijām derēja.

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

nero atpazīst flac failu, bet tikai viņu un viss, no visa atēlā redzamā komplektā, nero ļauj tikai izvēlēties flack failu, bet kad paņem tikai vienu flac failu, tad nero saka ka ar vienu failu ir par maz !! tajos piemēros kurus tu norādiji, tur ir veca nero versija, jaunā salīdzinoši ar veco gandrīz pat nav līdzīga !! nezinu nezinu !! nevaru ierakstīt ar nero točna !! visu ko nero piedāvā esmu izmēģinājis pa 2 reizēm !!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Kashins DaWeeD

+8293

 
tas .cue fails arī satur visus audio failus... ;) Uzmeklē kādu disku rakstāmo programmu, kas atbalsta audio disku drukāšanu no .cue failiem un uz priekšu... ;) Iespējams, 'Nero' to var, bet tā kā man nav neviena .cue faila, tad nevaru pārbaudīt... ;)

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

būs laikam jāmeklē, jo man ir nero pilnais komplekts un izmēģināju visu ko viņš piedāvā un nevar. nero man saka ka ar vienu cue failu ir par maz un pievienot pārējos neļauj !!

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

name name

+733

 
Ja nemaldos, tev vajadzēs PoweISO. Bet, kā redzams, Tev jau ir programma Daemon Tools. Vai ar tās palīdzību nevar ierakstīt CD? Pamēģini pameklēt google - write audio CD from .cue

pirms 13 gadiem  

krokijs, pirms 13 gadiem :

ar daemont tools nevar nekādīgi !! jāpameklē kaut kur googlē !

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.