Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Liene Gedvarde

+1676

 
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 3969 skatījumi

Kā PC var ieslēgt bluetooth?

Datori un internets » Cits

Man ir Asus K53E portatīvais dators, sapratu, ka viņā ir arī bluetooth, kas jau ir iebūvēts. Jautājums ir tāds, kā bluetooth var ieslēgt, lai būtu uztverams, jo gribu pārsūtīt bildes no telefona uz datoru caur bluetooth. Galvenais saprast, kā var ieslēgt, lūdzu, ja var tad pa soļiem. Googlē jau meklēju info, mēģināju kko darīt, bet nekas nesanāca.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Kaspars Ročāns

+8491

 
Ja nav Bluetooth ikonas iespējami 2 varianti.
1. Jāpieinstalē draiveris - tādus var atrast ražitāja lapā http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=K53E&p=3&s=295
2. Notebukiem mēdz būt daudz un dažādi apakšmodeļi (komplektācijas). Ir pilnīgi iespējams, ka Tavā modelī, eksemplāŗā Bluetooth pat nav. Tas ka pie klavieatūras ir bluetooth lampiņa vai paredzēta poga tā ieslēgšanai, vēl nemaz nenozīmē, ka BT tur ir ielodēts.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Priekšnieks

+81436

 
pie my computer -> dwevice manager vajadzētu būt bluetooth un tur tas tad ir jāiespējo. Tāpat jāiespējo arī telefonā, ar telefonu jāatrod dators, jāsapāro un jāsūta. izstāstīt ir gandrīz neiespējami, labāk aiznes pie kāda datoriķa, kas to izdarīs 2 minūtēs. Pirms tam tik noskaidro, vai telefonā ir BT.

pirms 12 gadiem  

Liene Gedvarde, pirms 12 gadiem :

Nekur nevaru atrast bluetooth ikonu.. :/
Ok, paldies, laikam tad būs jāmeklē kāds palīgs!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Varbūt sistēma nemaz nav atradusi BT,tad vispirms vajag ieinstalēt programmatūru,BT priekš ieslēgšanas datoram ir mazs slēdzītis,konkrēti nezinu kur tavam modelim tas atrodās,tālāk atver programmu un meklē ierīces.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.