Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

unknown

+71

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1084 skatījumi

Vai instalējat BIOS updates?

Datori un internets » Cits

Gribēju uzzināt vai saviem datoriem veicat instalējat BIOS`u updeitus, kuri ir atrodami ražotāju mājaslapās?
Kādu rezultātu sniedz to lietošana ?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

NEKAD nelabo tos kas darbojas! Biosu upgreido tikai tad, ja "changelogā" ir minētas ļoti kristikas problēmas vai uzlabojumi, kas ietekmē tieši tavu datoru. Nav vērts uzlabot, ja pievienots kāda procesora atbalsts kuru tu neizmanto. Ir vērts uzlabot, ja, piemēram, novērsta nestabilitāte vai nesaderība, kas ietekmē tieši tavu datorsistēmu. Lai gan šobrīd BIOS atjaunošana ir daudz vienkāršāka kā jebkad agrāk, tāpat nesekmīgs process var beigties ar neieslēdzamu datoru.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

te gan redz koks no diviem galiem. ja jau netā to var brīvi novilkt, tad pilnīgi iespējams ka to var novilkt pat pusaudzis kurš ar neko nezin. un ja tas tik šausmīgi bojātu datoru, tad tas nebūtu tik brīvs pieejams pat zābakiem. tā kā, domājams ka tas nav tik kaitīgi. iespējams ka pirms instalācijas jau instalieris pārbauda tavu biosa versiju un neatbilstības gadijumā izmet logu ar neatbilstības logu un viss, instalācija apraujas. par tādām lietām jau sen ir padomāts.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Parastākais glābējs ir dual BIOS. Bet arī tad var gadīties nokaut ka nav iespējams palaist. Šausmīgi tas nebojā, bet neērtības rada gan. Un ja tu nezini ko dari, tad ražotājam tas par sliktu nenāk - tu pirksi servisu, vai jaunu mātesplati.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.