Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Anna Buša

+404

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1421 skatījumi

Kāpēc pilnu dvd disku rāda kā tukšu?

Datori un internets » Cits

Man ir ierakstīti faili dvd diskā gribu tos atvērt bet man rāda ka disks ir tukš un piedāvā tajā ko ierakstīt. Bet rāda ka brīvās un izmantotās vietas ir tukšas. Nevaru atvērt ar power iso arī. Lūdzu ko man darīt tas tiešām ir svarīgi.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
Vai nu disks nav finalizēts, vai rakstīšanas sesija nav aiztaisīta. Vairāk neko nevaru pateikt, jo praktiski neko neesi pavēstījusi. Ar kādu programmu un kā rakstīji diskā? Vienreiz, vairākas reizes, ieraksta setingi.
Kāds disks? DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, DVD-RAM?
Failu sistēma kāda? ISO9660, FAT, UDF kāds no variantiem utt.
Diska formāts? DVD-Video, DVD-Data utt.

pirms 12 gadiem  

Anna Buša, pirms 12 gadiem :

Es pati nelādēju ja kas DVD+RW laikam jau data

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

Anna Buša, vari sākt lēnā garā lādēt to, kas "rakstījis"..akal variantu daudz.ja PATIEŠĀM KAS SVARĪGS, gan jau tiksim galā..

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Ģirts Gailis

+20

 
Vai nu tajā diskā nekas nav ierakstīts, vai arī no viņa nespēj datus nolasīt. (saskrāpēts disks, nekvalitātīvi ierakstīts, diskiekārta nolietojusies). parasti grūtībās nolasīt diskus ir gadījumos, ja viņi tiek rakstīti ar pārāk lielu ātrumu (ieteicamais rakstīšanas ātrums ir ne lielāks par 1/2 no maksimālā).

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

-c-f-b-

+5293

 
ja jau rāda, ka tukšs, tad tukšs viņs ir. fakts. arguments, ka tajā kas ir iekšā, for cats. VIŅŠ IR TUKŠS. ko, un ar ko mēģināji dabūt datus iekšā, tas ar nav zināms. viens no diviem - vai maini softu, vai pārskati sava diskdziņa iespējas. pluss Uldim, manējš tikai papildināja..

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Gluži nepiekritīšu. Man arī nepabeigtus Mount Rainier formāta diskus Windows XP nespēja uzrādīt ka tur kaut kas būtu. Cik nopratu, jo failu sistēmas apraksts nebija pabeigts.

-c-f-b-, pirms 12 gadiem :

oki, ja jaut. autoram patiešām svarīgi, lai diskā kas būtu ierakstīts, varbūt biki padiskutēsim, lai nonāktu pie kopsaucēja? znač - 1. kāda OS; 2. KAS diskā mēģināts iedabūt? 3. kāds softs izmantots? mans funktieris - prasās precīzas atbildes uz šiem 3 jautājumiem. PS. te smaržo pēc kā nopietnāka par mūzi vai moovijām.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.