Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1635 skatījumi

Cik droša antivīrusu un interneta drošības programma Comodo Internet Security Premium?

Datori un internets » Cits

Cik droša antivīrusu un interneta drošības programma Comodo Internet Security Premium?
Un gribētos vairāk uzzināt par Comodo Internet Security Premium kautko vairāk, detalizētāk.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Apmēram tikpat cik citas līdzīgas - nevajadzētu iedomāties, ka tā atrisinās visas problēmas un ļoaus pašam nedomāt.
Comodo Internet Security Premium - tādas šobrīd nav

pirms 12 gadiem  

Dzintars Lauva, pirms 12 gadiem :

Garām...
Tieši tādu šobrīd lietoju un tāpēc jautāju Kāda Tā ir.

Niks, pirms 12 gadiem :

Tu vari lietot kaut vai DOS 3.0 vai CP/M. - Šobrīd izstrādātājs tādu versiju nepiedāvā - ar visām izrietošām sekām.

Niks, pirms 12 gadiem :

Citādi - tā nav tipiskam lietotājam, bet prasa arī vismaz nedaudz pelēkās vielas, īpaši tad ja uz datora kaut kas pēc tam vēl tiks instalēts vai vajadzēs piekļūt kam tādam, kam pie paranoiskiem uzstādijumiem vai false pozitive dēļ uzreiz klāt netikt.

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Visas maksas antivīrusu programmas piedāvā līdzīgu aizsardzību pret antivirusiem, identitātes zādzībām, dažādiem tārpiem, trojaniem, utt. Atliek tikai izvēlēties sev vēlamo programmu pēc tādiem kritērijiem kā ērtākais interfeiss, cena, datora uzvedības programmas laikā, piemēram, skenējot datoru, atsevišķas programmas ir ļoti ēdelīgas un vīrusu skenēšanas laikā ar datoru praktiski nav iespējams strādāt, pie tam viena otra apdeitojas un failu skenēšanu veic ļoti ilgi, cita ātrāk, lai saprastu, kas ir kas, var lejupielādēt trial versijas un papētīt datora uzvedību.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -1

    balsis

krokijs

+18181

 
nu jā, es lasiju un skatijos dokumentalo raidijumu tieši par visiem antivīrusiem pasaulē, un pat paši populārakie antivīrusu ražotāji atzīst, ka viņu antivīruss spēj datoru pasargāt no vīrusiem ir 50%-50%. jo it kā vīrusu bāzi viņi spēj atjaunināt tikai izejot no tiem jaunākiem vīrusu paveidiem kuri reali ir piefiksēti. un ņemot vērā, ka antivīrusa galvēnā darbinieku ēka (piemēram) atrodas ASV un pie vīrusiem strādā kaut vai 10 000 programētāji, tad pie jaunu vīrusu izgudrošanas strādā milijoniem programmētāju no visas pasaules.

pirms 12 gadiem  

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Latviešiem ir labs teiciens sargi sevi pats un Dievs tevi sargās! Tas pats attiecas arī uz antivīrusiem, ja izmanto Windows, tad antivīruss ir obligāts, tas gan nenozīmē to, ka ir jāver vaļā visādi aizdomīgi faili, kas ir atsūtīti ar .exe un citiem paplašinājumiem, pat, ja tie atnāk no pazīstamiem cilvēkiem. Visu ražotāju antivīrusi ir droši un tas procents noteikti nav 50 ux 50, bet tuvu 100%, mūsdienās vispār vairs nav praktiski atlicis neviens interneta pakalpojumu sniedzējs, kas ...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

... savam serverim nebūtu uzstādījis antivīrusu detektēšanas programmu, respektīvi, jebkurš sevis cienīgs e-pasta provaiders automātiski skanē katru failu, kas tiek sūtīts caur viņu serveriem. Arī salīdzinājums par 10 000 programmētājiem un miljoniem vīrusu izstrādātājiem neiztur nekādu kritiku! Jā, atsevišķās lielās kompānijās tiešām strādā arī simti programmētāju, bet tā ir saliedēta komanda, bet vīrusus izstrādā viens cilvēks nevis kolektīvs.

krokijs, pirms 12 gadiem :

nu redz, man jau arī nav nekada pamata, bļaut uz tām dokumentalām filmām, kurās runā nevis viens programmētājs, bet konkrēta antivīrusa izgudrotājs un viņš to tur tā stāstija, kā es tev stāstu. cik tur ir taisnības un cik nav, to gan es nekomentēšu, jo neuzskatu sevi par līdzvērtīgu šiem cilvēkiem. bet kas attiecas uz exe, tad vairums, nevis mazākums, bet vairākums, neaizdomajoties spiež uz exe. tas pats ir ar jaunajiem vīrusu paveidiem kuri tiek izvietoti mājaslapās, ka ejot pa linku vienkārši,

krokijs, pirms 12 gadiem :

jau saķer tarakānus. vēl jau lasiju par vīrusiem kurus antivīrusi neatpazīst, tādu arī daudz. tā kā grūti spriest.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un šeit, lai tev nebūtu tik liela pārliecība par antirūsiem, tad kaut vai te ir video kur tiek testēti 40 antivīrusi pret 60 000 vīrusiem. un pats vari apskatīties cik daudzus no tā skaita antivīrusi atpazīst http://www.skypecine.com/publ/tv/sravnitelnoe_testirovanie_antivirusov/46-1-0-4028

Niks, pirms 12 gadiem :

Stāsts par tuvu 100% ir marketologu izdomāts un patiesībai neatbilst.
Daudz reālāka ir situācija kad atrasto aizdomīgo failu aizsūtot analīzei kur to skanē 20+ populārākie antivīrusi tikai daži paziņo ka tas ir inficēts, bet citi neko aizdomīgu neatrod. Veiksminieki nebūt nav vieni un tie paši.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tuvu 100% ir tad, ja lietotājs nav apdalīts ar veselo saprātu! Izmantojot maksas antivīrusu programmas uz sava Windows, vēl nekad neesmu atradis un saskāries ne ar vienu vīrusu, atlika tikai uz dažām dienām to atslēgt, kamēr iegādājos jaunu licensi un uzreiz noķēru dažus tārpus, testi ir testi, tie neatspoguļoti lietas būtību, pasaulē ir simtiem infekciju un nāvējošu slimību, taču iespēja, ka tieši jūs ar tām saslimsiet ir niecīga, visdrīzāk nomirsiet ar kādu vecuma kaiti, kad pienāks tas laiks.

Niks, pirms 12 gadiem :

Testi ir testi, bet praksē tikai uz pāris procentiem datoru (un man tos ir nācies skatīties ne simtiem, bet tūkstošiem) neesmu atradis kādu malware, arī tad, kad tam instalēts antivīruss (arī maksas) ar svaigām datubāzēm. Tas ka attiecīgais produkts neko neuzrāda, bebūt nenozīmē, ka nekā nav.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.