Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Andris Šmits

+601

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1445 skatījumi

Sūtīt uz Paypal adresi vai Ebay adresi?

Datori un internets » Cits

Tā, ebay kāds cilvēks iegādājās manu preci, bet viņam nesakrīt Ebay un Paypal adrese, uz kuru lai sūta? Paypal rāda, ka jāsūta uz pircēja, piem., LT adresi, kas ir apstiprināta un reģistrēta PayPal'ā, bet Ebay uz pircēja UK adresi, kas ir reģistrēta eBay'ā. Pircējs neatbild. Ko lai dara?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Aivis Svirskis™

+138773

 
Drošības apsvērumu dēļ ir jāsūta uz paypal adresi. Daudziem pārdevējiem tā ir ierasta prakse, ka sūtīts tiek tikai uz kredītkartes adresi, šajā gadījumā, kredītkartes vietā ir paypal reģistrētā adrese. Sūtīšana uz citu adresi ir uz Jūsu risku, ja klients izrādīsies negodīgs, tad paziņos paypal, ka neko nav saņēmis un paypal pieies šim jautājumam principiāli, ja nevarat pierādīt, ka esat nosūtījis uz papypal reģistrētu adresi, tātad neesat pasūtījumu izpildījis, esat vainīgs un lieta tiek lemta par labu klientam un nauda no Jūsu konta noņemta un atodota klientam. Viss un lieta darīta! Paliekat zaudētājos!

pirms 12 gadiem  

Andris Šmits, pirms 12 gadiem :

Zvanīju eBay, viņi pateica, lai sūtu uz ebay adresi, jo vidrīzāk ka pircējs aizmirsis samainīt paypal'ā adresi. Nolēmu piezvanīt arī Paypal, viņi atbildēji, lai OBLIGĀTI sūtu uz Paypal adresi. Un ko lai tagad dara? Ahh, jāgaida laikam, kad pircējs atbildēs, bet nu jau 5 dienas klusē.

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Tad atliek aizsūtīt vēl vienu vēstuli un piedraudēt, ka refundēsiet naudu atpakaļ tādēļ, ka adreses nesakrīt un pircējam būs jānomaina paypal adrese un jāveic jauns pārskaitījums. Es Jūsu vietā neriskētu, jo varat pazaudēt gan preci, gan naudu. Anulētu pasūtījumu un aizsūtītu vēstuli, ka paypal adresei un saņemšanas adresei ir jāsakrīt, palūgt nomainīt adresi un veikt jaunu pasūtījumu un lieta darīta.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jāsūta uz Paypal adresi. Pirmkārt, piekrītu Aivja komentāram. Otrkārt, kur eBay ir adrese? Cik esmu pirkusi, cik pārdevusi, adrese vienmēr uzrādījās tikai Paypal (ja nu vien tev pircējs nav nosūtījis savu adresi privātā ziņojumā?). Pats ebay arī iesaka pievērst uzmanību "PayPal Seller Protection" un pārējiem Paypal sīkumiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Gaidi kamēr atbild

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.