Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1592 skatījumi

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Labāk portatīvo liec uz cietas virsmas.Vai arī gultā tikai virs kāda palikņa, jo savādāk saies putekļi, dators paliks lēnāks, vai pat "nodegs" mātesplate.
Internetā ir nopērkami portatīvo palikņi ar ventilatoriem.Ir iespēja tādu uzmeistarot arī pašam:
http://www.youtube.com/watch?v=Y7KiTKQtuSw

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Turēt portatīvo datoru gultā, kur mīksta sega ir tas pats, kas uzbāzt cilvēkam galvā maisu un gaidīt cik ilgi viņš spēs izturēt. Dators ir jātur uz cietas virsmas, tātad uz galda vai, ja gribas gultā, klēpī - tad uz kādas cietas pamatnes, piemēram, minētais dēlītis. Gaisam ir jāpieplūst gan no sāniem, gan apakšas, tādēļ uz portatīvo datora "dibena" ir šīs četras kājiņas. Turēt, ieteicams, uz tīras virsmas un vietās, kur nav putekļu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Atkarīgs no vairākiem faktoriem - cik laba datoram dzesēšana, kā datoru nosloo, vai gaisa pieplūdes ir tīras utt. Bet vienozīmīgi augsta temperatūra datoram kaitē. Pirms gadiem pieciem pārcepinātus Acerus grēdās servisos krāmēja.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Man ar Gauja nekādu problēmu,laikam labi sega laiž gaisu,kā nekā ventilators reti ieslēdzās.Ja darbināsi jaudīgas apstrādes programmas,tad var automātiski izslēgties pie pārkaršanas,bet nodegt nekas nenodegs,jo datoriem ir sava drošības sistēma pārkaršanas gadījumā.Reizi pusgadā var atjaukt aizmugures vākus un iztīrīt putekļus,tas ir vieglāk nekā meklēt priekšmetus ko pamest apakšā!:)

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.