Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Krazy

+30

 
  • 4

    Atbildes

  • 2 balsis
  • 1156 skatījumi

Problēma ar laptopu...

Datori un internets » Cits

Sveiki, vai kāds nezin ko pa laptopiem? Man ir lenovo b560 kompits un šodien gribēju ieslēgt bet nekā, itka iesledzas tik ventilators un tas viss, melna bilde un pat nedomā. Man pasam liekas ka pie vainas matene...

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Iespēja,ka bioss čakarējas.Pamēģini izņemt ram,vari apmainīt tos vietām un tad mēģini kas notiek.Man viens tāds laptops ir,kas tā uzvedās,iespēja,ka videokarte iet čupā,galvenais tā pati firma.Videokartes čips nav pietiekami sakontaktēts ar pasīvo dzesi,vismaz nav redzams termopastas pielietojums.

pirms 12 gadiem  

Krazy, pirms 12 gadiem :

Nu nez gan ka ar to ram tā būs... Pa mēģināju un ar nekas. Bet pa to biosu gan varētu būtu taisnība. ai, es labāk stacionaru piekritējs, jo ja noplist, tad prosta nomainīt pa lēto var a to man jau brīdināja ka remonts var būt salits manam macinjam bezmaz vai jaunu laptopu nopirkt varot...

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Ja ir iespējams,tad izprovē ar citām perifērijām-hdd,cpu,ram,ja vien ir kādam paziņam līdzīgs modelis!Vienu lietu ir jāprovē vairākas reizes,bet ne ielikt,iesliegt power pogu,neiet,tātad tur nav vaina!

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Varbūt video čips ir sadedzis elles liesmās. Tā jau portatīvajiem tagad tāda globāla problēma, ka tie čipi sakarst un līp vaļā no mātenes.

Pamēģini ar plaukstu tā stingri uzspiest uz klaviatūras un tai laikā nospiest ieslēgšanās pogu. Ja tādā veidā ieslēdzas, tad 90%, ka video čips.

pirms 12 gadiem  

Krazy, pirms 12 gadiem :

Laikam nebūs gan. Pameginaaju ka teici. Apsalut nekas iznjemot to ka nopikstejas un vis.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Cik reizes nopīkstējās? Vienu?

Krazy, pirms 12 gadiem :

Nu vienu.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Edgars A.

+1304

 
Nopīkstējās? Varbūt pie vainas ir nevis video karte, bet datora operatīvā atmiņa? :) Ja iekšā stāv 2 RAM moduļi, iesaku apmainīt ar vietām, vai vienu izņemt un tad paskatīties, kas notiek. Ja bez izmaiņām, tad vēl var mēģināt piespraust pie kāda stacionārā datora monitora un apskatīties vai bildi izdod. Cik sen dators nebija tīrīts no putekļiem? Ko pēdējo darīji, pirms dators vairs neieslēdzās?

pirms 12 gadiem  

Edgars A., pirms 12 gadiem :

Par lenovo reti kad dzirdēts, kad šīs firmas datori tā vienkārši noklātos. Jebkurā gadījumā, pasaki cik pīkstieni bija - viens vai vairāki, un cik gari apmēram (sekundēs)

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
A pirms tam nekādas problēmas nebija? Ta pēkšņi neslēdzas?

pirms 12 gadiem  

Krazy, pirms 12 gadiem :

Nē nebija gan, gāja ka prieks.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.