Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Sandra

0

 
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 755 skatījumi

Man ir HP dators, menesi vecs ar integreeto web kameru. Ta ir pārstājusi darboties. Vai LMT to remontēs uz garantijas? Mehanisku bojājumu na

Datori un internets » Cits

Lūk. Datoram mehānisku bojājumu nav. Palaižot web kameru raksta, kamera nav atrasta, lūdzu pārliecinieties ka ta ir ieslēgta. Esmu izspaidījusi visas pogas un izlasījusi visus HP materiālus kā pareizi rīkoties ar datoru, bet nekā. Vai ir vērts nest uz garantiju, jo māc saubas, vai to neuzskatīs par mehanisku bojājumu. Tas ir mazcenas LMT dators. Un noteikti noturēs vinu tur mēnešus kamēr pieķersies klāt vispār. Kas varētu būt par problēmu? Varbūt kādam tā bijis.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Labāk iedod kādam spečukam, lai paskatās, vai ar draiveriem nav problēmu. Uz garantiju vajag nest tikai tad, kad esi pārliecināta, ka ierīce ir defektīva, citādi, ja tur būs problēma ar draiveriem un pašai kamerai nebūs ne vainas, tev nenormālo naudu noslauks par diagnostiku. Vismaz te Saldū tādā gadījumā cena ir 20 Ls/h.

Tās iebūvētās kameras ļoti bieži mēdz gļukot dēļ nekvalitatīviem draiveriem.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.