Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Marija

+80

 
  • 4

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1356 skatījumi

portatiivais..palidziet kaa zinat kuru pirkt...

Datori un internets » Cits

4au,4au!
Tauta, paliigaa! Karo4 taada lieta, veelos pirkt jaunu portatiivo,steidzami vajag!
kaa zinat vai vins jaudigs? vai ilgi ba4a tures utt visi taadi siikumi, kas tie par procesora kodoliem, ?? kaadi procesori labaki? tiesam nekaa nezinu!Operatīvā atmiņa (RAM) cik Gb, 1,2,3,4,5,6,7,8 ?? cik tad Gb labak ir? Portativais darbojas gandriiz 24h ;D , tapec vajag izturigu:D:D:D
paredzets parsvara internetam, biznesam, daudz ladeju filmu, muziku utt.. nuu..karo4 sapratat mani, iesakat kko! varat pat konkretu neieteikt, vnk Operatīvā atmiņa ar cik Gb nemt, par tiem kodoliem,un procesoru kadu, karo4 kas tagad musdienigaks! Un vrb kads razotajs labaks, man parsvara Toshiba tiik)

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

krokijs

+18181

 
pats sēžu uz toshibas pārsvarā, bet pēc tavām velmēm tev derētu jebkurš vidējā standarta portatīvais. jo tie procesoru, operatīvo utt. rādītāji galvenokart ir nozīmīgi spēlmaņiem un dažādu smagu programmu lietotājiem, darbam ar video, grafiku utt. bet tavam vajadzībām ar 2GB ram un ja ņem vērā intel procesoru, tad ar i3 būs pietiekoši. bet ja pašai gribas ko jaudīgāku tikai lai būtu, tad veikalā var pajautāt. vairak par processoriem neko neteikšu jo noteikti zinošāki parādīsies. Pašam vienkārši izņemot intel nekad nekas cits nav bijis.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

bet ja resursi atļauj, tad pērc šo http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/

Marija, pirms 12 gadiem :

jaa..6itais labais))) ;D

krokijs, pirms 12 gadiem :

noteikti ilgi nenaksies domāt un pārdzīvot par veiktspējas problēmām :D

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Pilnīgi piekrītu, tavām vajadzībām nevajag nekādus ūber dzelžus. Veikalnieks, protams centīsies iestāstīt ne to vien. Paskaties veikalā, cik liels ekrāns tev ir tīkams pret izmēru. Cits labprātāk staipa kluci, toties ekrāns ir 19 collas un sver kā pielādēts kalašņikovs, citam labāk 10 collu ekrāns un visur līdzi var iemest, nestaipot somu ar mirgojošām lampiņām - PORTATĪVAIS!!! Unknownam vēl varu piekrist par APPLE produktiem - kvalitāte tā ir, tikai jāvar to atļauties, jo tie diezgan dārgāki.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

No man zināmajiem Apple datoru lietotājiem neesmu dzirdējis, ka kāds nožēlotu savu izvēli. Priecājas.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Pie ierobežota budžeta aprakstītajām vajadzībām var nopirkt arī daudz lētāk:
http://www.1a.lv/special/akcijas/asus_x54c_portativais_dators/10724195/
Ls 225, Garantija 3 gadi

http://www.1a.lv/special/akcijas/dell_vostro_v131_portativais/11581789/
Ls 299, baterijas darbības laiks - līdz 10 stundām, garantija - 3 gadi.
...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Par firmām runājot, varu ieteikt apple pa visam noteikti. Ja nauda atļauj tad skaties tikau uz APPLE. Nebūs nekādu problēmu salīdzinot ar visiem pārējiem. Vienkārši SUPER. Cena ir nedaudz augstāka, bet to atsver kvalitāte un lietojamība. Apple datori un programmatūra nebremzē tik ļoti kā citi Bila Geitsa Windowu datoru mēsli. Protams dažas citas firmas arī ir ok. Par procesoru - jo jaunāks jo labāks, jo vairāk kodolu jo jaudīgāks. Tev pietiktu arī ar 2 kodoliem, bet ar 4 būtu cool. Takts frekvence jo lielāka jo labāk. Pats minimums tev varētu būt 1,6 GHz, bet labāk vairāk. Ja ir 3 GHz procesoram, tad tas ir cool super. Jāņem tikai INTEL, citu firmu procesorus labāk nē - Var skatīties uz i3 un i5 procesoriem. RAM (operatīvā atmiņa), jo vairāk jo labāk - optimāli pietiek ar 2 - 4 GB, labāk ir jaunāka tipa DDR3. HDD (cietais disks) - optimāli pilnīgi pietiek ar kautkādiem ~ 300 - 600 GB ja netura datorā kādas lielas filmu kolekcijas. Uz 600 GB cietā diska var uzlikt kādas ~ 600 filmas...

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Andis

+11264

 
Tagad jau visi nāk +/- vismaz ar 3 GB ramu un 320 GB disku. Jāskatās kādās cenās vēlies.

Labs un jaudīgs dators - http://labidatori.blogspot.com/2012/05/asus-k43e-vx052v.html

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.