Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Alberts

+1698

 
  • 6

    Atbildes

  • 1 balss
  • 22547 skatījumi

Telefonu numuru izsekošana..

Datori un internets » Cits

Es esmu atradis šadu majaslapu kur var atrast cilvēku pēc telefona http://www.whoscallin.me bet tas darbojās tika ASV, vai kādam ir zināms kā var kādu izsekot ar telefona numuru Latvijā.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (6)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Izsekot kādam bez viņa piekrišanas ir cilvēktiesību un privātuma normu pārkāpums, kā rezultātā Tev (un nevienam citam) nevajadzētu to darīt. Tieši otrādi — šādas mājas lapas būtu jāboikotē un par to atbildīgajiem cilvēkiem būtu jāstājas likuma priekšā. Runa, protams, nav par servisiem, kas to dara ar izsekoto cilvēku piekrišanu (piemēram, kurkur.lv).

Pietiek ar to, ka mūsu pašu telefonsakaru operatori ieraksta mūsu sarunas un ievāc datus par atrašanās vietu, interneta portāli pārdod un izmanto lietotāju datus, uzņēmumu privilēģiju kartes glabā vēsturi par pirkumiem, utt.

Ja nekas netiks darīts no pašu lietotāju puses, tad tuvākajā laikā mēs pat nevarēsim padirst tā, lai neviens neuzzina, cik gramu un kādas nokrāsas sūdus es izspiedu kurā mēneša datumā un kādā laikā.

pirms 12 gadiem  

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

:) taisnība vien ir+satelīti ar virs mūsu galvām riņķo un samaksājot noteiktu summu var apskatīt sev vajadzīgo vietu kaut vai no neapdzīvotas salas.

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Ko tu dari internetā? Sen vajag dzīvot meža būdā, kur vienīgi sakari ar ārpasauli ir gliemežu pasts.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Tā nebūt nav slikta doma, taču diemžēl esmu spiests izmantot daudz ko (tai skaitā internetu), lai pelnītu naudu. Atteikties no interneta man nozīmētu zaudēt vairāk, nekā iegūt.

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Tas serviss neko neizseko, tikai pēc telefonumura mēģina atrast personu vai uzņēmumu kurai tas varētu piederēt. Tā kā par privātumu, izsekošanu utt. diskusija te īsti nav vietā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Andis

+11264

 
Protams tikai ar cilvēku piekrišanu - http://kurkur.lv/ ... bet tā bez pamatojumu no mobīlo telefonu operatora Tu nevari iegūt nekādu info par telefona atrašanās vietu ...

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Joks jau tāds, ka pats mobilais operators bez pamatojuma ievāc un glabā šo informāciju. Un visiem, protams, pohuj, neskatoties uz to, ka tas ir nesmuki, cūcīgi un nelikumīgi. Taisnība jau vienmēr ir tam, kam vairāk naudas. :]

Jānis Kalvis, pirms 12 gadiem :

Cik redzams,ka LMT tik atbalsta!

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

Mobilie sakaru operatoru neievāc informāciju bez pamatojuma, pirmkārt, tā ir nepieciešama sakaru nodrošināšanai, kaut vai tam, lai nodrošinātu to, ka jebkura īsziņa saņem adresātu, arī tad, ja tālrunis kādu laiku ir izslēgts, šīs īsziņas tiks saglabātas un atkārtoti sūtītas ar dažādiem laika intervāliem, sākotnēji ik pēc dažām minūtēm, vēlāk katru stundu, reizi diennaktī, utt., otrkārt, zvanu reģistrēšanu pieprasa valstu likumdošana, respektīvi mobilie operatori to veic valsts uzdevumā ...

Aivis Svirskis™, pirms 12 gadiem :

... mūsu pašu drošības dēļ, lai tiesībsargājošās iestādes šādu informāciju varētu pieprasīt un uzzināt, ko konkrētās personas ir darījušas, kur atradušās, ar ko sarunājušās, utt., kas ir ne mazāk svarīgi, lai pierādītu personu līdzdalību pastrādātājos noziegumos un aizsargātu sabiedrību. Likumu paklausīgiem pilsoņiem par šādu datu vākšanu nav nekāda pamata satraukties.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Protams, ka man nav par ko satraukties, jo es nekādas narkotikas nebīdu un visādi citādi no varasiestāžu skatupunkta esmu garlaicīgs indivīds. Bet ar tādu domāšanu mēs nonāksim Āmerikā. Viens spēcīgs arguments - kādam parādās nesamērīgi lielas iespējas, vara. Un piekrīti vai nē, vara liek cilvēkiem to izmantot un savas tiesības pārkāpt. Nav vajadzīga ļaunuma ass vai Stanfordas eksperiments, ik uz soļa tas ir novērojams. Tāpēc nav ne mazākās vajadzības speciāli radīt šādu vidi.

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Unknown Man

+2218

 
Izsekot un noklausīties var ar speciāliem aparātiem, tos var nelegāli dabūt iekš ASV un maksā lielu naudu.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

ivarsi

+11583

 
Ir Google Lattitude serviss https://www.google.com/latitude/ : bet tajā var uzzināt tikai to draugu atrašānās vietu, kuri to atļāvuši un viņu mobilās ierīces šo servisu atbalsta.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Jānis Kalvis

+15536

 
Caur Tomtom draugiem var redzēt,bet tas pavisam cits virziens.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.