Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1400 skatījumi

windows 7 instaleshana

Datori un internets » Cits

Ká var uzinstalét windows 7 uz veciem datoriem ? Cik tas maksa? Vai var ari bezmaksas? :)
( Man ir IBM uz kura ir Windows xp. )

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Janis Janis

+3698

 
Ieinstaleju drauga paveca datora Windows 7. Tagad nozeloju. Ar XP stradaja raitak, jo 7 ir augstakas prasibas procesoram un operativajai. Ta ka noteikti neiesaku. XP ari nav ne vainas.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

DamagE

+26662

 
visticamak, ka nesanaks uzinstalet jo izmetisies 0XC00000E9 BSoD vai arii 0X00000D1 ar zinju Driver_IRQL_not_less_or_equal, jo instalacija nebus tik vesturiska datora matesplates draiveru, tikai del ta ka neatbilst OS minimalajam prasiibam.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Kaspars

+3137

 
Viss atkarīgs no tā kādi parametri. Arī modelim kuram komplektā ir Windows XP var būt jaudīgs processors ar piem 1GB ram. pieliec Ram līdz 4GB un instalē un nenožēlosi. Kas attiecās uz draiveriem...problēmu nebūs , jo IBM Win7 atradīs visus dzelžus tāpat.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Niks

+120909

 
Tur jāskatas konkrēti - IBM vien neko neizsaka, bet ja ir XP, iespējams ka var uzlikt arī Windows 7, bet jēgas gan no tā pamaz.

Var arī bezmaksas - ja visu darīsi pati vai kāds šo pakalpojumu uzdāvina. Normāla uzinstalēšana nebūs lētāka par Ls 15, krūmu varianti ar neprognozējamām tālākām sekām būs, bet kā jau rakstīju - nez vai to vispār ir vērts darīt.

pirms 12 gadiem  

vnk. artuurs, pirms 12 gadiem :

Es nesapratu ko Tu domā ar "normāla" uzinstalēšana. Par 15 latiem uzrakstīt dažus vārdus, paspaidīt next podziņu un uzlikt pāris draiverus?

Niks, pirms 12 gadiem :

Tur jau tā nelaime, ka tu nesaproti...

Pāvels, pirms 12 gadiem :

Katrs, kurš domā, ka Windas instalācija ir "uzrakstīt dažus vārdus, paspaidīt next podziņu un uzlikt pāris draiverus" neko nejēdz no normālas Windas instalēšanas...

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Nu ir jau dažādas vajadzības. Citam vajag, lai būtu ne tikai Windows, bet kas papīru radīšanai piemērots, citam, lai mūzika iet, citam, lai IE neiet. Nekas sarežģīts jau nav, bet kā jau visur, galvu jālieto.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

vnk. artuurs

+1013

 
Win 7 legālais maksā dahuja, ja nepelni naudu ar datoru liec nelegālo, tikai jamāk zagt, lai neiegrābies sūdā. Uzlikt Win 7 ir fufelis, tikai jābūt pietiekoši taisām rokām un nelielām angļu valodas zināšanām.

pirms 12 gadiem  

vnk. artuurs, pirms 12 gadiem :

Vēl viena lieta - pēc pārinstalēšanas būs jāpārliek draiveri. Tākā būtu labi ja tu uzzinātu dzelžus un tiem nepieciešamos draiverus

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Priekš kam uz vecas lamatas likt virsū W7? Nu nav viņš paredzēts strādāt uz arhaiskiem aparātiem, priekš kam mocīt sevi un kompi...?

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.