Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67092 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Ilze Zevalde

+145

 
  • 4

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1831 skatījumi

Portatīvais datros Acer atsakās lādēties..

Datori un internets » Cits

Pielieku klāt lādētāju, bet tad sāk mirgot trīs gaismiņas-tur kur parādās,ka dators ir ieslēgts, tur kur parādās,ka dators ir uzlādēts vai lādējas un tur pie tās pogas, ar kuru slēdz iekšā datoru.
Kad tie sāk mirgot, dators vienkārši vairāk nelādējas.. nesaprotu kāpēc tā tas notiek. Vienkārši vienu dienu sāka tā tas notikt.. :( ja pieslēdzu pie lādētāja, tad nedrīkstu kustināt portatīvo, tad sāk mirgot atkal, pat dažreiz,kad nekustinu, sāk mirgot..tad nu es izslēdzu ārā, uzlādēju, tad slēdzu iekšā, izdaru ko varu izdarīt kamēr vēl enerģija datoram ir, tad atkal slēdzu ārā, uzlādēju un tad atkal visu no jauna... apnicis jau ir.. jaunu datoru pagaidām nevaru atļauties nopirkt.. pie meistara nest arī negribas.. varbūt kāds zina kas ir ar to datoru un es pati varu kaut ko izdarīt, lai viss būtu kārtībā?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (4)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Niks

+120909

 
Ko nozīmē konkrētais signāls ("sāk mirgot trīs gaismiņas") var noskaidrot konkrētā modeļa lietotāja rokasgrāmatā, kura nāk līdzi datoram

Pati vari iegādāties jaunu bateriju un to nomainīt - tas arī ir visticamākais cēlonis.
Ja negribas nest pie meistara un noskaidrot precīzi, jārēķinas gan ka arī tas var neko nedot.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Cik ilgi tur baterija ja pielādēta? Vads lādētājam nav pušu? Izņem bateriju un patīri kontaktiņus han baterijai gan laptopam, bet ne ar kaut ko metālisku(lai nesaiet uz īso).

Vēl var pa retam izveikt baterijas kalibrāciju, ieslēdz datoru un nospiež Pause taustiņu. Izrauj lādētāju un atstāj datoru līdz tas izlādējas pilnīgi tukšs un pats izslēdzas. Tas var nedaudz paildzināt laiku starp akumulatora uzlādēm.

pirms 12 gadiem  

Oto , pirms 12 gadiem :

Ā vēl dažiem laptopiem bija problēma ar lādētāja ligzdas atlodēšanos no plates un tur pazūd kontakts. Vaina ir viegli labojama, bet dators nedaudz jāpajauc. Kāds Acer modelis?

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Romualds Vamvūrī

+13934

 
Kustina, nekustina - varbūt vadiņš atņirdzies, nav kontakta...

pirms 12 gadiem  

Oto , pirms 12 gadiem :

to jau viegli pārbaudīt. Izņem bateriju, piesprauž pie lādētaja ieslēdz un ja tad slēdzas ārā kustinot tad skaidrs, ka ne jau baterijā vaina.

Romualds Vamvūrī, pirms 12 gadiem :

Tieši tā, vajag pašiem visādi izprovēties, jo nest uz servisu dēļ tādām herņām... - vadu pa 5 nomainīs, bet pateiks, ka batjorku pa 200... Ls

Oto , pirms 12 gadiem :

jep tas būtu prātīgi. Sevišķi dāmām tādus batonus servisos sprauž ka tik turies.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Pēc tāda apraksta izskatās ka problēma var būt arī alkohola sortimentā vai smadzeņu trūkumā.

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.