Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 1 balss
  • 1214 skatījumi

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Teorētiski nekā, šāda iespēja nav paredzēta, ja esi nosolījis(bid) vai nopircis(buy now), tad esi piekritis ka maksāsi. Protams, piespiest tevi to izdarīt nevar.
Vari ignorēt un nelikties ne zinis, bet būtu tikai pieklājīgi, ja sazinātos ar pārdevēju un pateiktu, ka nemaksāsi, atsaukt darījumu, jo pārdevējām noteikts laiks jāgaida apmaksa, un līdz tam nevar preci izlikt atkārtotai pārdošanai.
Ja baidies rakstīt, tad pēc vairākām dienām pārdevējs pats sāks interesēties par to kur kavējas apmaksa, un atbildē varēsi pateikt, ka preci nepirksi.
Par šādu rīcību saņemsi negatīvu reitingu, bet nekas traks tas nav, bet arī nekas labs nē :)

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Tam nav nekada sakara ar kvalitāti. .. nu atkarībā ko pērc. Ja telefomiem baterijas, tad gan var brāķiģas dabūt.
Ja kārtīgi pastudē un parokas ebay vienmēr var atrast labas lietas un letāk nekā citur, jo tās ir bez veikala uzcenojuma.
tāpat arī interesantas antikvāras lietiņas var atrast.
Nu, ja palietosi , tad sapratīsi jēgu.

pirms 12 gadiem  

Inese Graubergere, pirms 12 gadiem :

Tā bja atbilde krokijam :)

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

krokijs

+18181

 
es vispār nesaprotu tos kas tur mēz iepirkties ! (Nekā personīga), bet vai tur pārdodas kaut kas tāds kas nav latvijas veikalos, sludinājumos utt.

pirms 12 gadiem  

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Es atkal nesaprotu tos ka iepērkas LV, jo reizēm pat no no otra pasaules gala ar visu piegādi līdz mājai un pat samaksājot visus nodokļus var ietaupīt 10-1000% un vairāk no preces cenas.

krokijs, pirms 12 gadiem :

un kā tur ir ar kvalitāti ?! tikai nemēģini man teikt ka kvalitāte ir līdzvērtīga !! Ne vienmēr viss kas ir lēts, ir labs !!

Kaspars, pirms 12 gadiem :

Ļoti daudzos sludinājumu servisos tiek pārdots no ebay pirktas lietas ar uzcenojumu, kā arī veikals spēcīgi uzliek uzcenojumu.
Par kvalitāti - cik es esmu pircis kvalitāte vienmēr ir ļoti laba (līdzvērtīga tām precēm tevis minētajos veikalos un sludinājumos).

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.