Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

Kaspars

+3137

 
  • 5

    Atbildes

  • 1 balss
  • 994 skatījumi

 

Atbildes (5)

 
Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Tā vērtēšanas sistēma tieši ir tā, kas visu salaiž dēlī, manuprāt. Bieži vien te tiek sniegtas atbildes tikai dēļ tiem plusiem (tas reizēm ir acīmredzami). Piemēram, ja jautājums ir «kur var dabūt pilno Photoshop versiju bez maksas», tad atbilde «adobe.com» saņems visvairāk plusu, kaut gan *reāli* jautājuma autoram visvairāk līdzēs atbilde «thepiratebay.se».

Manis pēc te varētu vispār nebūt nekādas vērtēšanas skalas un es tāpat šeit pavadītu laiku, atbildot uz jautājumiem un uzdodot tos. Lai arī kādā veidā tas notiek, vienmēr ir forši uzzināt kaut ko jaunu.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

neko nepadarīsi, ir te kāds kam torrenti riebjas un šis arī sērfo liekot mīnusus.

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Tas nav viens kāds. Ļoti liela sabiedrības daļa nedomā, bet atgremo to, ko dzird kādu skaļi bļaujam. Tas redzams gan politikā, gan uz ielas. Un komentāri ir vieglākais kā kādam ieriebt. Ir cilvēki mums, kas burtiski dzīvo Delfu komentāros - iet uz bibliotēku, lai rakstītu drazas tur.

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Jā, par Delfu komentāriem vispār nerunāsim. :D Es jau kādus pēdējos 4-5 gadus nevienā ziņu portālā tos komentārus nelasu. Viena vienīga diršanās savā starpā. Viens otru sūta uz Krieviju utt. :D

500

Labākā atbilde
  • 4

    balsis

Uldis Segliņš

+103585

 
No tā, ka vērtēs atbildes, atbildētāju skaits te nemainīsies, un tie nedaudzie, pastāvīgie atbildētāji te neskrien pēc punktiem.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Niks

+120909

 
Labāk lai vispār nav vērtējuma, nekā tas ir pilnīgi ačgārns kā te nereti notiek - pilnīgas muļķības ar daudz plusiem un otrādi

pirms 12 gadiem  

    Frīdrihs Nīče, pirms 12 gadiem :

Taisnība.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

krokijs

+18181

 
Kā teikt, es personīgi mīnusus nekad nelieku, pat ja mani neapmierina cilvēka atbilde. Bet es mīnusu esmu spiedis par salīdzinoši rupju un personību aizvainojošu atbildi. Pārējos gadijumos pārlasu cilvēku atbildes un visiem saspiežu plusiņus, jo katrs ir mēģinājis atbildēt, tam tērējot laiku.

pirms 12 gadiem  

Kaspars, pirms 12 gadiem :

Pareizi! Es taapat!

500

Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Latviešie laikam tāda mentalitāte vai vēl kas, jo kad te darbojās lietuviešu valodas versija, tur varēja novērot, ka praktiski katrai atbildei ir neskaitāmi pozitīvie vērtējumi.

pirms 12 gadiem  

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Tad, kad darbojās lietuviešu valoda, es lasīju un atbildēju arī tur, bet tik stulbu jautājumu, kuri uzprasās uz tādām pat atbildēm, tur praktiski nebija. Jāsaka arī, ka to lietotāju tur bija krietni pamaz.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.