Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 0 balsis
  • 1593 skatījumi

eBay -> PayPal naudas konvertācija - vai kāds ir izmantojis otro opciju?

Datori un internets » Cits

Pērkot lietu ebay un "izčekojoties" maksājot ar paypal, man 29 GBP grib konvertēt uz kādiem 27 latiem ar kapeikām kaut vai, principā, būtu jābūt mazāk latiem (kādiem 25). Tas pats ar US dolāriem bija - summa bija mazāka un, attiecīgi, "zaudējumi" mazāki, bet tik un tā - kaut kas nepatīk.
Pie smaksas ir iespēja mainīt konver'tacijas metodi. VIens variants ir izmantot paypal konvertētāju, kur uzreiz ir zināms cik tieši tiek samaksāts, bet otrs variants ir izmantot konvertācijas ciparus, ko piešķir pati karte ar noteikumu, ka reālo gala summu es nezināšu līdz brīdim, kad no konta tiks noskaitīts.

Kāpēc paypal ir tik dārgs un kā lai zin cik noskaitīs ar otro opciju?

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Oto

+10200

 
Ar otru opciju noskaitās mazāk nekā Paypal plēš, t.i, noskaitīs pēc tāda kursa kā mastercard. Paypal uz valūtas maiņām un nezinīšiem labi nopelna.

Cik maksās skati šeit:
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/index.html
utt

pirms 12 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.