Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1693 skatījumi

problēma ar teksta rakstīšanu datorā

Datori un internets » Cits

Tātad, tagad domāju vai nest PC atpakaļ uz veikalu vai nē. Problēma ir tāda, ka sastādot tekstu, svītriņa kura mirgo pie teksta sastādīšanas ļoti bieži pārlec vairākus vārdus atpakaļ. Izskatot PC manuālu, neviens karstais taustiņš neskar burtus, kā arī pie touchpad neskaros. Nevaru saprast kas pa vainu. Programmas datorā arī nav nekādas kas varētu konfliktēt. Ļoti grūti rakstīt visu laiku, ka svītriņa pārlec un tad atkal jānovirza viņa. Kopš nopirku tāda hujņa jau ir.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Man bija tā pati vaina ,kad nopirku savu Asus K73E.
Pateicu savam datoristam un viņš uzinstalēja kaut kādu softiņu ,lai iespraužot peli USB touchpad automātiski atslēdzas.
Ptroblēma pazuda uzreiz un nav atkārtojusies.Ja neizdodas pašam atras ,pavaicāšu viņam ,kas tās bija.

pirms 12 gadiem  

Egils Dālmanis, pirms 12 gadiem :

Tā,pavaicāju.
1.Var atslēgt nospiešot un pieturot pogu / man F9 / ar touchpad simbolu un piespiežot apakšējā rindā kreisajā pusē pogu ar zilu Fn atslēgt touchpad.
2.Ieiet setingos pie pelēm un tur jāatrod lodziņš ,kurā jāieliek ķeksītis ,lai pievienojot parasto peli touchpad atslēgtos.
Man izrādās nebija drive un tādēļ es pats setingos nevarēju atrast šo iespēju.

krokijs, pirms 12 gadiem :

Tu esi ģēnijs :D , es jau sāku kreņķēties !! Karstos taustiņus es visus zināju, tikai domāju kā lai bez tā iztiek un tavs otrais variants man lieliski palīdzēja.

500

Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Zinātu, kas tas par datoru. Vairāk tomēr liktu uz touchpad. Jaunajiem touchpadi ir ar lielu laukumu un ļoti nemanot tam var pieskarties īkšķa pamatni.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N56VM/ bet es tam jau nedēļu pievēršu uzmanību, speciāli rakstu ar 2 cm atālumu no touchpad, bet tāpat pārlec.

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Tas arī ir Mac pakaļdarinājums :) Man ir tikai Macintoši un tiem bija tāda pati problēma. Arī jau šķita, ka baigi sekoju līdzi, bet nekā. Kaut kad, jau vairākas OS versijas iepriekš, Apple ieviesa Trackpad settingu: Ignore accidental trackpad input, kas brīdī, kad tiek spiestas klavieres pogas, atslēdz trackpadu. Problēmu vairs nav. Vai Windowsam ir kaut kas līdzīgs settingos, es nezinu, moš kādos Asus tūļos jāskatās...

krokijs, pirms 12 gadiem :

jāsecina ka tāda funcija man, lai rakstīšanas laikā touchpads atslēgtos nav.

krokijs, pirms 12 gadiem :

bet es nekad nenoticētu ka tiešām viņš var pat būt jūtīgs ar pāris cm lielu attālumu. Tā jau nav nekāda privilēģija vairs, bet maximāla neertība.

Āris Seisums, pirms 12 gadiem :

Es tāpat nenoticētu, ka tu spēj igstoši rakstīt turot rokas tik augstu un par to vien domājot, kā tās noturēt ;) Visticamāk tu lielāko tiesu klabini kā parasti.

krokijs, pirms 12 gadiem :

pilnīgi godīgi, tad kad es sāku tam sekot līdzi, tad es speciāli rakstiju vairāku teikumu garus tekstus un speciāli rokas turēju attālumā un tas sūds pārlec. bet cilvēks augstāk ieteica man labu funkciju, kura darbojās. man tiešām nekas tagad nepārlec. domāju jau ka jānes PC atpakaļ. :D

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

pamēģini pārinstelēt windows :) ir gadījusies līdzīga vaina :)

pirms 12 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 12 gadiem :

Īstenībā tas var arī palīdzēt.

krokijs, pirms 12 gadiem :

paldies, pamēģināšu atrisināt problēmu bez pārkrāmēšanas. Jo nav pamata domāt ka OS ir problēma

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.