Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       

krokijs

+18181

 
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1906 skatījumi

kas ir autorizētais serviss ?

Datori un internets » Cits

Uzrakstiju veikalam kurā pirku PC e-vēstuli kurā jautāju: Kā lai pievieno RAM plati ja man ir jūsu garantija spēkā !! Uz ko tas veikals atbildēja, lai es griežos autorizētajā servisā. Kas tas ir un ko tas nozīmē ? Uz jautājumu kas ir autorizētais serviss un kur viņš atrodas viņi man neatbildēja.

Pirms 12 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 5

    balsis

Egils Dālmanis

+81191

 
Varbūt pareizi nenoformulēšu ,bet pēc manām domām tas ir serviss ,kuram ir vienošanās ar konkrētās preces ražotāju par viņu produkcījas remontu.Līdz ar to šis serviss saņem detaļas un informatīvu atbalstu no ražotājiem.
Šiem servisiem ir iespējams dabūt visu komponentu klāstu ,kas paredzēt viņu pārstāvētās firmas ražojumiem.
Ar šo lietu saskaros nepārtraukti ,jo manam vecajam Mercedes busam lielāko tiesu detaļas var pasūtīt tikai pie autorizēta MB dīlera.Pie citiem lieliem detaļu piegādātājiem liela daļa detaļu nemaz nav viņu klāstā.
Pie autorizētā dīlera esmu pasūtījis ,piemēram, cimdu nodalījuma eņģīti ,kas ir pilnīgi neiedomājami citā veikalā.

pirms 12 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 3

    balsis

Autorizēts serviss - tāds serviss, kuru ražotājs ir oficāli pilvanrojis remontu veikšanai.
Neesi minējis kāds ir tavs datora ražotājs, bet vairums, šobrīd, ļauj pievienot RAM lietotājam pašam nepārkāpjot garantijas noteikumus. Parasti tā ir vienota ražotāja politika visā pasaulē un autorizētajam servisam tur teikšana nekāda, tāpēc jāizpēta garantijas noteikumi nevis jāmeklē serviss.
Mierinājumam 75% varbūtība, ka serviss atrodas Lietuvā. :)

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

garantijā nekā nav rakstīta par remontu. Cik daudz es varu darīt vai nevaru darīt, tas nekur nav minēts un pēc garantijas ja skatos, tad remonta gadijumā jānes uz to veikalu kur ņēmu RD Electronics

nezināms (guglētājs), pirms 12 gadiem :

Skaties ražotāja garantijas noteikumos ne tajā lapelē ko iedeva RD. Ja būtu pateicis ražotāju, tad palīdzētu atrast kur tas ir.
Jebkurā gadījumā, atmiņas papildināšana visbiežāk ir pāris skrūvīšu atskrūvēšana un moduļa ielikšana, kas ir jādara ļoti nemākulīgi, lai sabojātu datoru un šīs skrūves parasti nav aizsargātas ar garantijas uzlīmi.

krokijs, pirms 12 gadiem :

Ražotājs ir ASUS, bet latvijā asus servissu nav. Un man tās ram plates stāv tikai aiz 1 skrūvītes un nav jau māksla atskrūvēt, bet pēc skrūves jau varēs redzēt ka ir skrūvēts un ej nu pēc tam strīdies. Nezinu, moš aiziet uz to veikalu pēc konsūltācijām, bet tie pārdevēji ir daudz lielāki idioti par mani, nez vai tur ko uzzināšu.

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Ārprātīgo dauņu klubs. Nesaprotu kā jūs zeme nes.

pirms 12 gadiem  

krokijs, pirms 12 gadiem :

Izskatās ka dzīve tevi ir šausmīgi abižojusi visos caurumos ka tu tik nikns uz visu pasauli.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.