Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283673 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 1

    Atbilde

  • 2 balsis
  • 1026 skatījumi

Problēma ar ārējo cieto disku...

Datori un internets » Cits

Lieta tāda, ka nopirku ārējo cieto disku adata hd710 500gb un pieslēdzot pie datora viss iet normāli sametu filmas un lieku pie DVD (philips DVP3850K/51) un neiet. No sākuma bija doma ka tas varētu neatbalstīt USB 3.0, bet itkā visi usb 3 ir taisīti lai ietu uz usb 2 arī. Tad iešāvās galvā ka cietajam diskam varētu būt ka pa maz strāvas dod DVD. Atradu šādu aprakstu pa DVD atskaņotāju
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=DVP3850K%2F51&dct=FAQ&faqview=1&new_tmpl=1&refdisplay=HAV_GENERAL_USB2&refnr=0086527&scy=RU&slg=AEN
Un tur bija rakstīts "If a HDD with USB power peak current higher than 500mA is used, a separate power supply for it may be needed. Please consult the user manual of the HDD for detailed information. ", Meklēju info par cieto disku cik liela barošana ir vajadzīga, bet tā arī nevarēju atrast, Kādi būtu jūsu ieteikumi? Kādas iespējas varat piedāvāt.? Ja tomēr vajadzīgs separate power supply, tad kādu varētu izmantot? Paldies jau iepriekš... :)

Pirms 11 gadiem

 

Atbildes (1)

 
Labākā atbilde
  • 2

    balsis

Āris Seisums

+39681

 
Viņš atpazīst tikai FAT partīcijas. Skaties vai savu disku neesi noformatējis kā NTFS, kas būtu noklusējuma formāts uz WIN sistēmas. Ja tā, pārformatē uz FAT32 un būs kārtībā! Filmas gan lielakas par 4GB nevarēs ierakstīt.

pirms 11 gadiem  

Uldis Segliņš, pirms 11 gadiem :

Piekrītu un piebildīšu, ka barošanas strāvas standarts USB kontaktā ir 500 miliampēri. Ja tavam diskam būtu vajadzīgs vairāk, līdzi nāktu vai nu atsevišķs barošanas vads, vai divos USB kontaktos spraužams vads - sadalītājs. Un tagad jau cenšas vairs neražot diskus ar lielāku patēriņu.

unknown (Google), pirms 11 gadiem :

Tas problēmu neatrisināja, negāja tik un tā, pat ar fat32, pasūtīju SATA 2.0 kastīti, un skatīšos vai problēma būs atrisināta.

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.