Uzdod jautājumus un saņem atbildes! Šobrīd 67089 jautājumi, 283676 atbildes!

Kāds ir tavs jautājums?

140

       
  • 3

    Atbildes

  • 0 balsis
  • 1062 skatījumi

Kāds varētu man ietekt labu ideju jaunam saitam?

Datori un internets » Cits

Gribu izveidot jaunu saiti, bet nav ideju, lai tas interesētu daudzus cilvēkus un nestu peļņu...

Pirms 11 gadiem

Iepriekš biju strādājis ar datortehnikas vietnēm (forums, ziņas, atbalsts...) Tagad gribu izveidot kautko jaunu un plašāku, kas varētu ieinteresēt vairāk cilvēkus...

Eduards Bērziņš, pirms 11 gadiem

 

Atbildes (3)

 
Labākā atbilde
  • 0

    balsis

Vai pelnīsi ar mājas lapu — tas ir maz no pašas lapas atkarīgs. Pa vidu tam visam vēl ir mārketings, PR, labs kopiraitings un galvenais — kvalitatīvs produkts vai pakalpojums. Mājas lapa ir tikai tilts starp pircēju un preci vai pakalpojumu. Ja gala produkts ir sūds, tad galīgi vienalga, kāda tā mājas lapa ir. Ar to es gribu teikt, ka, ja gribi pelnīt ar lapas palīdzību, labāk nedomā par to, kādai tai lapai jābūt. Domā par pašu produktu, pakalpojumu vai paņēmienu kā tādu, ar kuru centīsies nopelnīt. Mājas lapa nenes peļņu tiešā veidā. Peļņu nes tajā piedāvātais produkts. :)

Vispār ieteikums ir neizgudrot divriteni no jauna. 90% no tā, kas ir mūsu vietējajā interneta telpā, ir sperts no ārzemēm. Un tas ir normāli. Kurš pirmais nosper, tas visvairāk pelna. Paskaties ārzemju projektus, kas līdz mums vēl nav nonākuši, un centies realizēt to pašu.

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • 1

    balsis

Ingars Neija

+7257

 
no sākuma uzdod sev jautājumu - cik labu mājaslapu esi spējīgs uzkodēt un ar kādu informācijas virzienu vēlies strādāt...

pirms 11 gadiem  

500

Labākā atbilde
  • -2

    balsis

-6290

 
Parazītiem ir jānosprāgst!

pirms 11 gadiem  

500

Tava atbilde

1000

       

Nav nepieciešams reģistrēties!

Ienāc iekšā izmantojot:

       

Meklēt jautājumus

       

Palīdzi saviem klientiem saņemt vislabākās atbildes

Kļūstot par ekspertu pajauta.lv, Tu uzlabo savu klientu servisu un iegūsti papildus publicitāti. Tavas atbildes būs atrodamas 100 tūkstošiem pajauta.lv lietotāju, lieliski atradīs Google, kā arī varēsi izveidot savās web lapās vai draugiem.lv lapā īpašo pajauta.lv bloku.